На луцьких дорогах – слизота і снігова каша. ФОТО

3
-1
На луцьких дорогах – слизота і снігова каша. ФОТО
У Луцьку водії масово нарікають на погано прочищені дороги: проїжджі частини слизькі, погано прочищені, неякісно посипані реагентом для розтоплювання льоду. Не краще і з тротуарами: вони засипані снігом, який втоптують люди, перетворюючи його на «каток».

Власкор «Волинь24» проїхався основними автомагістралями міста. Враження однозначні: ситуацію на погано посипаних і розчищених дорогах погіршує сніг, який постійно падає.

«Ми проїхалися вулицями Гордіюк, Соборності, Молоді, Перемоги, Винниченка, Волі, Відродження. Всюди однакова ситуація: сніг, «каша» і слизота», - повідомив власкор.

Подекуди видно сліди від прочистки однієї смуги, що загалом не покращує картини.

Водії маршрутних таксі, з якими спілкувався журналіст, заявили востаннє снігоприбиральну техніку бачили близько 11 години ранку.

«До того часу на дорогах було ще більш-менш. Принаймні постійно чистили. А зараз нікого не бачив» - сказав водій маршрутки № 28 близько 15:00.

Нагадаємо, у ніч на неділю, 13 листопада луцький міський голова Микола Романюк заявив, що снігоочисна техніка вийшла на вулиці міста.

"Зранку був штаб, збиралися всі причетні, заслухали про стан, роздали завдання. За пару годин по результатах дано завдання виставити ще техніку. Слідуючі підсумки о 6-й вечора" - повідомив директор департаменту інфраструктури та туризму Волинської ОДА Іван Мирка.







Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Зате влада 100 відсотково готова до зими. Як завжди.
Відповісти
Скільки тої зимки. Тай техніки немає, якихось 20 машин. Для прикладу в Київі - 600, а в клятій Москві 10000. Не переймайтесь, розтане.
Відповісти
Ви подивіться, що робиться по західній Укараїні з прибиранням снігу.
Порівняйте з Луцьком. Але, що б не робили - вам всеодно не вгодиш.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні