Відомо, як ходитиме маршрутка до приміських сіл Підгайці та Забороль

5
-5
Відомо, як ходитиме маршрутка до приміських сіл Підгайці та Забороль
У облдержадміністрації визначили, як забезпечити доїзд до Луцька жителям приміських сіл Підгайці та Забороль.

Із 1-го грудня у Волинській облдержадміністрації обіцяють забезпечити комфортний доїзд до Луцька селянам з Підгаців та Забороля.

Про це керівник департаменту інфраструктури ОДА Іван Мирка вирішив повідомити у Фейсбуці:

«Дзвонять люди, активісти. Кажуть що ситуація накаляється по маршутці 30-ці. Не хочу заглиблюватися в дискусію, чому так сталось, добре чи погано це. Просто скажу. Департамент забезпечить з 1-го грудня комфортний доїзд.

З Підгаєць з самого кінця рухатиметься автобус до Луцька, там по Дубнівській, поверне направо на Рівненську доїде до податкової, розвернеться до зупинки /аптеки, вернеться чуть на Дубнівську і спуститься на вул. Глушець, поїде до старого базару, далі по Ковельській, далі на Володимирську, далі в самий кінець Забороля», - означив маршрут чиновник.

За словами Івана Мирки, автобус курсуватиме кожні 15 хвилин. Усього їздитиме 8 маршруток.

Нагадаємо, рішенням Луцького міськвиконкому з 1-го грудня міські маршрути не обслуговуватимуть села Підгайці та Забороль Луцького району. Це викликало обурення жителів сільських населених пунктів. Люди обіцяють перекривати дороги, якщо влада не вирішить проблеми з маршрутками.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ, ЯК ДЕПУТАТИ ЛУЦЬКОЇ РАЙРАДИ ВІДРЕАГУВАЛИ НА РІШЕННЯ ПРО СКАСУВАННЯ МАРШРУТОК ТА ІНШІ.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Скільки б не говорили, що буде комфортно, побачимо. коли будуть їздити...Якщо буде не комфортно, то вважаю, що потрібно зробити і не комфортно тим, хто це обіцяв і затіяв...
Відповісти
якщо тендери на будівництво доріг виграють фірми, які зареєстровані на батька цього пана, якщо людия, які займаються поборами в його департаменті то можна припустити, що буде "краще"
Відповісти
Хто несе відповідальність за нечищені дороги області? Ви, як великий революціонер? сьогодні 14.11. зі сторони Луцька була повна ж*па, коли автобуси розверталися і прямували назад!!!!!
Відповісти
Зніміть ці маршрути взагалі, то хоть нормально буде всім добиратись на роботу, а то розраховуєш на щось а в кінці кінців як завжди облом.
Відповісти
Багато дітей їздять До Луцька у школи 4 ,1 .Тепер їм доведеться пересідати .
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні