--> Ректор луцького вишу вважає, що його кабінет могли розгромити правоохоронці | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Ректор луцького вишу вважає, що його кабінет могли розгромити правоохоронці

7
12
Ректор луцького вишу вважає, що його кабінет могли розгромити правоохоронці
Очільник луцького «політеху» вважає, що його кабінет розгромили люди, причетні до правоохоронних органів.

Про це стало відомо у п’ятницю, 11 листопада, під час брифінгу в стінах обласної ради.

Ректор ЛНТУ Петро Савчук розповів, що ввечері 9 листопада до його кабінету пробралось троє невідомих осіб і влаштували там розгром. В приміщенні були ознаки боротьби, зокрема кров на тюлях та підлозі, розбиті горщики для вазонів.

Затримали зловмисників водій керівника вишу, а також служба охорони. На місце події була викликана поліція. Кабінет відразу опломбували, а в університеті розпочали внутрішнє розслідування. Цікаво, що незадовго до події з приймальні зник ключ від кабінету, однак його потім знайшли.

Освітянин каже, що наступного дня запитав виконувача обов’язків начальника управління Нацполіції у Волинській області Петра Шпиги про перші результати розслідування, однак жодної реакції з боку правоохоронців не отримав.

«Ці люди були без документів і відмовились представитись. Але одного з них можливо я зможу опізнати», - заявив Петро Савчук.

Очільник луцького вишу також підозрює, що пробратись у його кабінет могли люди, причетні до правоохоронних органів, мовляв саме тому слідство не проводиться.

Він припускає, що хулігани, які увірвалися до нього, мали встановити прослуховуючу техніку, підкласти муляжі або щось спровокувати.

Також Петро Савчук ввважає, що ДТП, в яку потрапила його дружина влітку, була підлаштована.

На думку посадовця, таким чином йому можуть мстити за боротьбу з корупцією у виші та коледжі ЛНТУ.

Голова фракції «УКРОП» в обласній раді Вячеслав Рубльов додав, що політична сила вимагає від Петра Шпиги дати офіційні пояснення події.

«А якщо були незаконні вказівки, вимагатимемо відсторонення і звільнення», - наголосив депутат Волиньради.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
12

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Сама не пропустила машину на головній, порушила правила, а тепер "підлаштована".
Відповісти
Менше взятки треба брати!
Відповісти
Це були студенти в пошуках стипндії! Астанавітєсь
Відповісти
Оце він бореться з корупцією.Так він сам перший корупціонер Гнила людина,не робіть таким людцям піару. Кому потрібна така людина,як він,а нікому,Тебе ніхто не поважає тільки дуполизи крутяться біля тебе,спинку гнуть.
Відповісти
гроші студентів де? ті що на потребу гуртожитка по 300-400гр. а гуртожиток валиться дах тиче відра підставляємо до туалетів дійти неможна якщо на дворі дощ.то студенти свої гроши шукали мабуть...
Відповісти
Савчук спалився.... Це були технарі силовиків, якщо ставлять з метою писати його подвиги з дівчатами, або хабарництво - значить є підстави . Рано чі піздно надягнуть кайданки....
Відповісти
А ти, що була там, знаєш?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні