--> «Волиньбаскет» - на грані зникнення | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Волиньбаскет» - на грані зникнення

1
1
«Волиньбаскет» - на грані зникнення
Через брак коштів, у Луцьку може зникнути єдина професійна команда.

Комерційний директор спортивного клубу Роман Чайковський розповів, що зникнення колективу ймовірне на 98%, - повідомляє Конкурент.

Відповідальним за фатальну ситуацію він називає голову Волинської обласної державної адміністрації Володимира Гунчика, який не виконав власних обіцянок.

"Ми постійно шукаємо спонсорів: і з губернатором, і без. Але цього року саме голова виступив гарантом. На жаль, через деякий час він зробив вигляд, ніби нічого нам не обіцяв", – каже чоловік.

Нагадаємо, що в серпні "Волиньбаскет" та Володимир Гунчик спільно організували благодійний фонд, до якого вдалося залучити 235 тисяч гривень. За словами керівника ОДА, ці гроші надійшли на рахунки завдяки його переговорам із представниками бізнесу.

Своєю чергою Роман Чайковський зауважив, що інформація, озвучена головою, не відповідає дійсності.

"Він домовився про 115 тисяч гривень допомоги із 235. Інші 120 залучені безпосередньо клубом", – підкреслив директор.

Представник "Волиньбаскету" вважає, що команда забезпечила у Луцьку існування цього виду спорту на пристойному рівні, оскільки саме її тренери займаються розвитком дитячого баскетболу, влада при цьому залишається осторонь.

За словами Чайковського чиновники повинні створювати умови для залучення інвестицій у спорт, замість того, щоб "доїти" бізнесменів і розводити руками, коли потрібно надати підтримку".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якщо губернатор не може говорити з бізнесом не тиснучи на нього. То можливо "царь не настоящий"
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні