У Луцьку п’яний водій втік з міськвідділку і повернувся з мамою-помічником судді

1
6
У Луцьку п’яний водій втік з міськвідділку і повернувся з мамою-помічником судді
Чоловік, який скоїв ДТП і вчинив бійку, після того, як на нього оформили усі протоколи за прповопорушення, і, загалом, не мали підстав тримати, взявся тікати - і повернувся з мамою.

Нагадаємо, пригода сталася у четвер на вулиці Яровиця

Будучи у міськвіділку, чоловік увесь цей час "ніс ахінею", - стверджують свідки. А також казав, "що все порішає бо його мама помічник судді в Нововолинську, де він і проживає".



Коли вже всі матеріали були складені, чоловік безпричинно почав тікати. Хоча всі його дані були записані, права знаходились у патрульних, автомобіль був припаркований біля міського відділку поліції (туди його доправив тверезий водій) і його мали і так за хвилину відпустити.

За хвилин сорок стала зрозуміла причина його вчинку. Він повернувся до відділку з мамою та ще одним знайомим і озвучив нову версію подій.

Правда було не зрозуміло чи це версія для мами, чи для «відмазки» у майбутньому суді. Чоловік почав стверджувати, що всі справи проти нього сфабриковані, його підставили, побили і взагалі погрожували його життю.

І втік він через те, що його хотіли застрелити при чому звинувачував у цьому журналістів, які прибули на місце, приймаючи їх за позаштатних працівників поліції.

Розповідав, що він безневинна жертва «міліцейського проізволу». Все це чоловік хвилин 20 безупинно розповідав на камеру при тому, що мама і знайомий намагались його намарно зупинити та посадити в машину.

Слід відзначити, що свою роль чоловік грав майже бездоганно і йому можна було б повірити, як би його слова не містили такої кількості абсурду.

Врешті супутникам чоловіка вдалося його втихомитири, "запхати" в машину і поїхати геть.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
У Нововолинському суді немає таких помічників-жінок (по віку), які б могли бути матір'ю цієї особи.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні