Гунчик нас «кинув», - «Волиньбаскет»

1
7
Гунчик нас «кинув», - «Волиньбаскет»
Волинська баскетбольна команда знову залишилась без спонсора, грошей, але з надіями.

Раніше після особистих гарантій голови Волинської облдержадміністрації Володимира Гунчика перед Федерацією баскетболу України та клубом, «Волиньбаскет» допустили до участі у Суперлізі Чемпіонату України, - йдеться в офіційній заяві клубу.

Також саме за ініціативи губернатора було створили благодійний фонд, метою якого було забезпечення життєдіяльності команди.

На жаль, наповнення фонду залишилося тільки обіцянкою.

"Вершиною цинізму та безвідповідальності з незрозумілих для нас причин стала відмова Гунчика від подальшої підтримки та допомоги клубу", - пише клуб у заяві.

Керівництво клубу доклало максимум зусиль для пошуку джерел фінансування, проте залучених коштів недостатньо.

На цей момент команду відділяють лічені дні від зняття з Чемпіонату України. Ризикуємо вперше за всю історію волинського спорту стати свідками такої неприємної події, яка буде ганьбою для області.

Зникнення єдиної в області професійної команди спричинить спад баскетбольного руху та відтік обдарованих вихованців волинського баскетболу у інші регіони.

"Спираючись на вищевикладене просимо голову обласної ради, депутатів обласної ради, депутатів місцевих рад, представників волинського бізнесу та небайдужих громадян не залишитись осторонь та допомогти зберегти команду, яка є спортивним брендом Волинського краю", - закликає тренерсько-адміністративний склад і гравці «БК «Волиньбаскет».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ви самі себе продали,граючись власними результатами в букмекерів
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні