Волинянка стала бронзовою призеркою турніру з дзюдо

0
-6
Волинянка стала бронзовою призеркою турніру з дзюдо
В Об`єднаних Арабських Еміратах, в останній день турніру Великого шолома, волинська дзюдоїстка Анастасія Турчин виборола бронзову нагороду. Турнір завершився у неділю 30 жовтня,- повідомляє Інформаційне агентство Волинські новини
.
Анастасія піднялася на п’єдестал у ваговій категорії до 78 кілограмів.

Турнірний шлях для волинянки розпочався не найкращим чином - у першій сутичці вона поступилася француженці Маделін Малонге. Та у втішній зустрічі Турчин вирвала перемогу у срібної призерки юніорського чемпіонату світу-2015 Клари Апотекар зі Словенії.

У бронзовому поєдинку лише одне «шидо» дозволило Анастасії перемогти ще одну представницю Франції Сама Камару.

Зазначимо, бронза в Абу-Дабі стала для Анастасії Турчин першою нагородою в її кар'єрі на змаганнях Grand Slam.

«Уже два роки наша Анастасія своїми перемогами прославляє і Волинську, і Рівненську області. Анастасія – вже сформована і сильна спортсменка. Тепер наше завдання – не розгубити її потенціал і вберегти її. Її нагорода на такому престижному турнірі – це ще один доказ того, що дзюдо на Волині йде правильним шляхом. Ми віримо, найбільші перемоги Анастасії ще попереду», - розповів директор Федерації дзюдо Волині Віталій Терешкевич.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні