Старенька «Лада» та життя на банківські відсотки: губернатор Гунчик оприлюднив декларацію

1
-2
Старенька «Лада» та життя на банківські відсотки: губернатор Гунчик оприлюднив декларацію
Керівник Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик відзвітувався перед громадою за свої статки. Найкраще із його майна – будинки, автомобілі – записані на синів посадовця.

На скромну чиновницьку зарплату в 8 тис грн Володимир Гунчик не живе. Маючи чималий депозит у банку, основним доходом задекларував банківські відсотки.

НАЙКРАЩЕ – ДІТЯМ

Луцька квартира площею 80,7 кв. м у районі вокзалу, в якій проживає родина Гунчиків іще з 90-х, зареєстрована на сина В’ячеслава.

Із 1991 Володимир Гунчик має дачний будиночок площею 49 кв.м в селі Сапогове Ківерцівського району. У 2010 році придбав тут і дві земельні ділянки – 182 та 2500 кв.м.

Також у 2007 році Гунчик купив земельну ділянку 0,18 га в селі Лище. Раніше ЗМІ повідомляли, що на цій території будується син високопосадовця. Проте в декларації 2015 року цей недобудований об’єкт площею 173,2 кв.м записаний на губернатора.
На земельній ділянці в Лище – один із будинків родини Гунчиків
На земельній ділянці в Лище – один із будинків родини Гунчиків


Тим часом на сина В’ячеслава записаний іще один недобудований будинок – у селі Копачівка Рожищенського району. Площа цього об’єкта – доволі солідна: 688,19 кв.м.

Володимир Гунчик задекларував три автомобілі: один – як власне майно та два – як автівки, якими користується.

Губернатор є безпосереднім власником лише «Лади» 21083 1990 року випуску. У користуванні також має TOYOTA LAND CRUISER 2003 року випуску, що записаний на Ірину Очеретяну та LEXUS LX 570 2008 року випуску, що зареєстрований на сина Ігоря Гунчика.

Такий автомобіль у Володимира Гунчика
Такий автомобіль у Володимира Гунчика
Такий автомобіль у сина Гунчика
Такий автомобіль у сина Гунчика

Із 1996 року губернатор має акції в Автомобільній компанії «Богдан Моторс» у кількості 2000 шт., номінальну вартість однієї акції зазначив – 500 грн. (загальна вартість виходить 1 млн грн).

ЩЕДРІ ЗАПАСИ

На посаді голови Волинської обласної державної адміністрації у 2015 році Володимир Гунчик заробив 96 321 грн (близько 8 тис грн в місяць).

Серед доходів у Гунчика також зазначено 1,5 млн грн відсотків, отриманих у «Приватбанку». На рахунку у цьому банку чиновник зберігає 14 млн грн.

Чималі збереження у губернатора і в готівковій формі – 4,5 млн грн, 150 тис доларів та 30 тис євро.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Батько-магнат та «халява» від Верховної Ради: нардеп Ігор Лапін оприлюднив декларацію

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Годинник за мільйон, кабріолет «Феррарі» та позика в Поплавського: нардеп Мартиняк оприлюднив декларацію

Людмила ЯВОРСЬКА («Волинь24»)

Передрук заборонено.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Шановні! Включить хоть трохи мізків! Всі свої статки президенти, прем'єри, губернатори... заробили до е-декларування, грабуючи-оббираючи Україну і бравши хабарі на право і на ліво, а тепер "святі" і так козиряють своїми деклараціями, знаючи що їм нічого за це не буде?! Вибачайте але Яника за меньші гріхи зкинули, а цим все так сходить... Що ви за люди...?! :(
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні