«Луцьктепло» взяло в оренду найбільшу міську котельню

0
-7
«Луцьктепло» взяло в оренду найбільшу міську котельню
Міська рада дозволила ДКП «Луцьктепло» укласти договір з ТзОВ «Тепло-Енерго-Центр» про оренду котельні на вулиці Карбишева, 2.

Про це стало відомо у четвер, 27 жовтня, під час сесії Луцької міської ради.

Зауважимо, що одна з найпотужніших котелень міста, що знаходиться на вулиці Карбишева, 2, водозабір на вулиці Героїв УПА, 83а та водогін, прокладений між об’єктами, належить ТзОВ «Тепло-Енерго-центр».

Ця котельня є найпотужнішою у місті і забезпечує близько 35 відсотків мешканців міста тепловою енергією.

Досі між ДКП «Луцьктепло» та ТзОВ «Західна теплоенергетична група» було укладено договір про надання послуг з переробки давальницької сировини (природного газу) у готову продукцію.

Втім, тарифом витрати на давальницький газ та послуги з його переробки не передбачені. Відтак, власник котельні має значні втрати.

Зрештою, підприємство вирішило віддати котельню в оренду «Луцьктеплу» строком на два роки. Кожного місяця за користування котельнею «Луцьктепло» платитиме 746 тисяч гривень.

Нагадаємо, директор ДКП «Луцьктепло» Валентина Малютіна розповідала в інтерв’ю «Волинь24», чому «Західна теплоенергетична група» хоче віддати котельню в оренду.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні