--> «Це Васі, це на Київ, це на Луцьк...», – Гузь розповів, як ділять хабарі на митниці | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Це Васі, це на Київ, це на Луцьк...», – Гузь розповів, як ділять хабарі на митниці

3
7
«Це Васі, це на Київ, це на Луцьк...», – Гузь розповів, як ділять хабарі на митниці
Ігор Гузь не готовий поки оцінювати роботу нового очільника Волинської митниці, втім зазначає, що корупція нікуди не зникла.

Про це він розповів під час свого звіту у вівторок, 25 жовтня, у місті Володимир-Волинський.

Нагадаємо, народний депутат виступав за звільнення попереднього очільника Волинської митниці Олександра Шавлака, а нещодавно в обласній раді представили нового керівника митниці Віктора Кривіцького.

«Я ніяк не оцінюю його роботу, бо поки з ним не знайомий. Давайте подивимось як він працює і через місяць поговоримо. Але поки оцінка одна – станом на вчора, як мінімум по 500-700 гривень на «Ягодині» беруть. Хтось скаже, що це не митники, а прикордонники, але без митників прикордонники не брали б – така система», - зазначив Ігор Гузь у відповідь на прохання оцінити діяльність Віктора Кривіцького.

«Прийшов керівник митниці, виступив на сесії. Але наступає день Х і ввечері, наприкінці зміни, дістається мішечок – це Васі, керівнику зміни, це – на Київ, це – на Луцьк. Де СБУ, де правоохоронні органи? Я жодним чином не хочу кинути тінь на чесних, справедливих митників, ви розумієте, про що я, але скажу відверто, що на Волинській митниці ще не знайшлось жодного Прем’єра, керівника, який міг би це припинити», - додав парламентар.

З його слів, на митниці не подолали не лише великі прояви корупції, а й дрібні: прийшов журналіст – черга рухається, пішов – давай 500 гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
слава Украіні!
Відповісти
гузь а тебе сколько откатали за чей счет поднялся язик пдвешений
Відповісти
Кожен судить по собі. Тобто якщо ви вважаєте, що Гузю заплатили за те, що він сказав те, що сказав, то значить вам також заплатили. Тому питання: хто і скільки вам заплатив за цей коментар?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні