--> «Це була спецоперація», – Ігор Гузь про депутатські зарплати | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Це була спецоперація», – Ігор Гузь про депутатські зарплати

23
-6
«Це була спецоперація», – Ігор Гузь про депутатські зарплати
Народний депутат Ігор Гузь запевнив, що не знав про те, що підвищує собі зарплату під час голосування за проект державного бюджету на 2017 рік.

Про це він заявив під час свого звіту у вівторок, 25 жовтня, у місті Володимир-Волинський.

На початку свого виступу Ігор Гузь пояснив, чому ж все-таки проголосував за підвищення зарплат народних депутатів вдвічі.

«Коли зарплата народного депутата разом з усією допомогою в 20-30-40 разів більша за зарплату вчителя, це ненормально. З іншого боку зарплата в 4,5 тисячі, яка була на початку каденції, веде до того, що депутат може схилятись до корупційних дій. Той, хто цього не розуміє, не бачить, як має рухатись країна», - наголосив парламентар.

Водночас він заявив, що рішення про підвищення зарплати нардепів прийняла не Верховна Рада, а прем'єр-міністр України Володимир Гройсман одноосібно.

«Ми розглядали проект бюджету в першому читанні і депутат від Блоку Петра Порошенка Олексій Мушак в останні п’ять хвилин без обговорення і озвучення в залі всунув постанову про збільшення зарплат. Ні я, ні Ігор Лапін, ні Ірина Констанкевич не знали про це.

Думаю, що не знали про цю постанову й мільйонери Степан Івахів та Сергій Мартиняк, яким ця зарплата взагалі не потрібна. Не було обговорення постанови ні у фракції, ні на комітеті, ні в залі. Це була спецоперація тих людей, які хочуть дискредитувати український парламент», - наголосив нардеп.

Він запевнив, що голосував за проект державного бюджету і вважає це правильним. А от про збільшення зарплати Ігор Гузь нібито дізнався лише ввечері. На думку парламентаря, більшість депутатів не знали, за що голосують.

Втім, обранець народу запевнив, що нестиме відповідальність за своє голосування.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Брехун!
Відповісти
Ти хоч свого депутата знаєш, юля. а ми знаємо, і дай Боже, більше таких, як він.
Відповісти
Єто точно спеціяльна аперація біла таки чиста канкретна супротів гузЯ і лапінА. Шоб- таки ДА!- єтих любімцев народа- надію Нації - дескридетувать, наканец! Шоби люді- віборці пазавидовалі на денги і отвернуліся от ніх! А їм єті деньгі- і даром не нада! Їх -( денег)- у ніх- як гною в телятніке! Правда- правда! Хто єє провел- пока невідомо. Путін наверно...
Відповісти
Ваших "спеціалістів" по спецопераціях разом з вашим кулявлобом давно за грати треба!!!
Відповісти
Народ, не несіть херни) За вашою логікою Івахів з Мартиняком теж хотіли собі зарплату збільшити))))
Відповісти
а шо ? Не хатели? Ясний перец шо не! І кастянкевіч такі НЕ? - Не хатела? Заставілі наверноє не ту кнопочку натіснуть. Ворогі народу нашаго - заставіли!
Відповісти
Івахів за своє депутатство в округ вклав десятки мільйонів. Мартиняк вклав мільйони. Вони це зробили, щоб зараз заробити пару тисяч? З логікою у вас точно проблеми)
Відповісти
Капейка- ана мульон бережет! Таки бережот. !!! Бо многіє небедні " вкладальщікі в акруга" кампенсацієй за житло депутатскоє не брезгуют! чогось! Списочки пачитай, Сашок! Узнаєш много нового- інтересного! А не надо било галасовать за єто! Як такі алігархі- отдай зарплату на Дом ребенка. Всю . Навсегда. І вапроси атпадут сами! А таки не? Бо єлекторат пакупать- єто адно. А деньгі- ані і в африке- деньгі! Я тпк думаю, Сашок- ти Піза- мартинякА памошник? Ну пракалолся шеф. Пажадничал. Біваєт....
Відповісти
Вони віддають набагато більше своїх зарплат)
Відповісти
всі волинські нардепи за це проголосували. зайдіть на сайт ради, там все написано.
Відповісти
Так Ігор ,Мартиняка і Івахіва можна зрозуміти .їм та зарплата точно не потрібна ,а тобі ще їх треба наганяти ,в тебе ще немає стільки мільйонів. На Волині ти ще був якимось патріотом щоб попасти у ВР, а зараз нахрєн тобі та Волинь і ті волиняни ти вже свого добився!!!
Відповісти
Правильно: нае...ли всіх і підсунули для голосування нісенітницю)
Відповісти
Чого ти там сидиш такий файний , коли не знаєш за шо голосуєш? Гидко за вас читати , шо ви підвищуєте собі зарплати , аби не вчиняти корупційні дії. Вам зарплату у 2, максимум у три рази більшу за вчительску і перед очі тюремні грати. Украв-сів. А кому не хватає депутатскої зарплати - мандат здав і нахер з ВР. І з 450 дармоїдів хватить Україні 150.
Відповісти
От зізнався і то хвала. Не грішіть ще на депутата Гузя. Йдіть розпитайте людей, хто і коли останній раз бачив Івахіва, Мартиняка, Лапіна , серед людей.
Відповісти
Ото і кінець фільму про "провокацію" проти гузя. Парубій розказав- всі все знали. Обговорювали на комісіях. Вносили пропозиції по сумам(!). І олігархи теж. Отак. Але резонанс суспільний такий виник, що "увімкнули задню". Забоялись люстрації на люстрах . Буде невдовзі іньший закон . Без підняття зарплат. Поки що, звісно. І Юля права.- гузь- БРЕХУН! Та навіть брехати переконливо не вміє! Обранець. На нашу голову!
Відповісти
Ви хоч почервоніли коли написали це? Просто чесні люди зазвичай червоніють коли брешуть. Парубій не говорив що суми обговорювалися на комісіях. Але зате сказав, що постанова буде на днях скасована.
Відповісти
Всі депутати проголосували, а винен в усьому Гузь. Маладци.Читаючи ці всі коменти, мені здається, що вам той Гузь чи дорогу перейшов чи заздрите його успішності. Напевно.
Відповісти
Постанову про збільшення зарплат мають відмінити.
Збільшених виплат ще не було. Тому не піднімайте шуму раніше часу!
Відповісти
не ври скотина
Відповісти
Підтримую Гузя. Відкрито говорить про те, що може, а що, ні зробити. Голосував, так голосував, ні, так, ні.
Відповісти
Бокоч і Ко.! Досить вже свого "депутата" вилизувати-плюсувати!!! :)
Відповісти
Тож треба так примітивно признатись у своїй недалекості та розумовій відсталості. То чого дивуватись, що пальчиками таких депутатів не складає проблеми виробляти в Україні все, що заманеться. А причина: лінь, невігластво, захланність
Відповісти
Видеорегистратор Junsun
Самое лучшее устройство, комбинирующее в себе самые серьёзные для автолюбителя функции. Снабжает реалистичное и четкое видео с большим уровнем детализации. Даёт предупреждение о всех современных радарах на пути, и об устройствах, трудящихся на удаление автомобиля. Вправду незаменимый гаджет для всех автомобилистов.
Самое лучшее качество. Оплата при доставке https://bit.ly/39Bfp36

Автомобильные солнцезащитные шторки нового поколения, сделаны в виде прочного прорезиненного каркаса с плотно натянутой сеткой. Снижают попадание солнечного света на 70%. Моментальный монтаж и демонтаж!
Самое лучшее качество. Быстрая доставка. Оплата при получении https://bit.ly/30PcrEj
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні