--> Водій луцької маршрутки дубинкою вигнав пасажирів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Водій луцької маршрутки дубинкою вигнав пасажирів

1
10
Водій луцької маршрутки дубинкою вигнав пасажирів
Розлючений водій луцької маршрутки № 24 вигнав двох підпилих молодиків, які вирішили «покататися» з ним.

Курйозний випадок стався у неділю ввечері, 23 жовтня.

Хлопці платили гроші за проїзд, але на кінцевій не виходили з маршрутки, знову платили – і їхали у зворотній бік. Так повторилося щонайменше три рази.

Зрештою водій, зупинившись біля заводу «Кромберг і Шуберт», взяв до рук предмет, схожий на гумову дубинку – і пригрозив побити чоловіків, якщо ті не вийдуть.

Ті вийшли – але образилися. І поїхали у міськвідділ писати заяву на водія за погрози. Там і розповіли подробиці пригоди.

Але хлопці були не зовсім тверезі. Й до того ж чесно зізнавалися, що хотіли просто покататися. І що водій їх не бив. Зважаючи на це, поліцейські відмовилися приймати заяву у «потерпілих».

Передрук матеріалу заборонений
Теги: курйоз
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На ул.Кравчука добраться сложно. Маршрутку !31 приходится ждать от 40 минут до часа, а идти через парк от Соборности, с грузом, неприятно. Если бы власти запустили 16 по Кравчукка, потому как по ул. Воинов Интернационалистов можно пройти и с Соборности, и с Кравчука.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні