--> У можливого вбивці Катерини Литкіної знайшли закривавлені шорти | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У можливого вбивці Катерини Литкіної знайшли закривавлені шорти

0
8
У можливого вбивці Катерини Литкіної знайшли закривавлені шорти
В будинку підозрюваного у вбивстві Катерини Литкіної знайшли новий речовий доказ – закривавлені шорти.

Про новий речовий доказ повідомив захисник підозрюваного Віктор Шостак 18 жовтня у Луцькому міськрайонному суді, - повідомляє БУГ.

Віктор Шостак розповів про вилучені під час обшуку з будинку підозрюваного Назара Статочнюка шорти, на яких були сліди крові. Група крові, з його слів, не співпадає з групою Назара.

“Те, що це кров самої Литкіної – не доведено. Шорти не належать Статочнюку, а його брату Терлецькому. Він кожного літа приїздив та зберігав речі в будинку”, – повідомив адвокат.

Нагадаємо, що Луцький міськрайонний суд не змінив запобіжного заходу щодо підозрюваного у вбивстві Катерини Литкіної Назара Статочнюка та продовжив строки перебування його під вартою до 16-го грудня.

На судовому засіданні один із захисників підозрюваного Віктор Шостак надав судді оригінал заяви Максима Терлецького (який зараз перебуває у Словенії та фактично є іншим підозрюваним) за підписом заявника і його адвоката про те, що його двоюрідний брат Статочнюк не здійснював дій, що привели до смерті неповнолітньої жительки Нововолинська.

“Він хоче повідомити суд, що його брат не здійснював ніяких дій, які привели до смерті Катерини Литкіної. На його погляд, Статочнюка звинуватили без будь-яких причин. Заява написана словенською мовою, здійснено офіційний переклад, тут є підписи Терлецького та його захисника”, – сказав Віктор Шостак.

На думку адвокатів Статочнюка, на сьогоднішній день у справі Катерини Литкіної немає доказів, що це було вбивство. Зокрема, у витязі з ЄРДР та повідомленні про підозру нібито зазначені різні години вчинення злочину, не встановлено знаряддя злочину.

“Особливо правоохоронці ставлять акцент на тому, що знайшли флешку загиблої в телефоні Статочнюка. Але в будинку, де він мешкає, на той час знаходився Максим Терлецький. Прокурор Ющик в соціальних мережах оголосив Максиму, що він підозрюється у скоєнні злочину – це говорить про те, що є інший підозрюваний, який жив разом в одному будинку зі Статочнюком.

Всі мали вільний доступ до телефону і якісь відносини були між потерпілою й Терлецьким. Тому хто вставив флешку в телефон – поки слідство на це відповіді не дало і ніяких конкретних доказів немає”, – відзначив захисник Шостак.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні