Луцькій маршрутці №33 хочуть змінити схему руху

0
3
Луцькій маршрутці №33 хочуть змінити схему руху
Чиновники хочуть забрати з вулиці Чорновола маршрутку №33 через відсутність пасажиропотоку і небезпечну ділянку маршруту.

Про це стало відомо 19 жовтня, під час засідання міськвиконкому, - повідомляє ВолиньInfo.

Як повідомив начальник управління транспорту та зв’язку Анатолій Миронюк, працівниками управління транспорту та зв’язку міської ради провели обстеження пасажиропотоку за маршрутом № 33.

Результати перевірки показали відсутність пасажиропотоку по вулиці Чорновола.

Крім того, небезпека здійснення регулярного руху автобусів при виїзді із вулиці Чорновола супроводжується постійним чотирьохсмуговим рухом транспортних засобів по вулиці Карпенка-Карого у двох напрямках та виїздом на залізничний переїзд.

«У цій ситуації обмежена об’єктивна можливість бачити дорожню обстановку з місця водія, що в свою чергу може привести до ДТП. Відстеження проводилися у різні години дня і у різні дні тижня. Ділянка дуже небезпечна», – наголосив Миронюк.

За результатами обстеження хочуть внести зміни у схему руху автобусного маршруту загального користування № 33.

Пропонують, щоб рух був за таким маршрутом – Глушець, Паркова, Волі, Винниченка, Василя Мойсея, Івана Огієнка, Клима Савура, Задворецька, Рівненська, Відродження, Молоді, Соборності, Перемоги, Василя Мойсея, Винниченка, Словацького, Богдана Хмельницького, Ковельська (місце міжзмінного відстою на вул.Ковельській перед поворотом на вул.Глушець).

Міський голова Микола Романюк зауважив, що на вулицю Чорновола навпаки просили маршрутку:

«Я не дозволю забрати з Чорновола маршрут, там будинки будуються. Зняти це питання на доопрацювання. Розвертайтесь, де хочете, але по Чорновола має бути рух. Всі звикли їхати на пряму, а може нам внести зміни у маршрут краще».

У результаті обговорення питання зняли з порядку денного на доопрацювання.
Теги: транспорт
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні