--> Головним режисером Волинського драмтеатру став Михайло Ілляшенко | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Головним режисером Волинського драмтеатру став Михайло Ілляшенко

7
8
Головним режисером Волинського драмтеатру став Михайло Ілляшенко
Новим головним режисером Волинського облмуздрамтеатру став Михайло Ілляшенко.

Його обрали на засіданні конкурсної комісії у вівторок, 18-го жовтня, до складу якої увійшли представники театру, профспілкових організацій, творчих спілок, - повідомляє Волинська РДНТУ.

Уперше, згідно з українським законодавством, керівника закладу культури обрано на конкурсній основі.

На посаду головного режисера претендувало троє кандидатів: заслужений діяч мистецтв України Михайло Ілляшенко, який свого часу 21 рік пропрацював у Волинському муздрамтеатрі, режисер Микола Яремків, який на волинській сцені поставив три вистави –“Століття Якова”, “Кайдашеву сім’ю” та “Хануму”, а також актор театру Дмитро Мельничук, відомий постановками вистав у театрах Луцька, Рівного, Чернівців, Коломиї.

Під час обговорення Микола Яремків зняв свою кандидатуру, а Дмитра Мельничука конкурсна комісія не допустила до другого етапу, оскільки в нього немає фахової режисерської освіти. Таким чином, призначено Михайла Ілляшенка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якій БРЄД!!!!! Там все давним давно було рішено шановним Гливою А.М. Ніхто нікого не обирав!!!!! Все зробив Глива як йому захотілося,бо йому буде лекше маніпулювати коштами. Знаючи Мельничука Д.В. людина закінчила Рівненьський РГДУ І має фахову режисерську освіту. Як дізнався проце, дуже співчуваю акторам, тому що від режисера явно вже нафталінчиком попахує, і савдепією.
Відповісти
Чому ви акторам співчуваєте, з ними усе добре. Хіба уже дехто приміряв корону директора, то звичайно - облом
Відповісти
Перевiряйте iнфу....в Мельничука е освiта....а з цим голрежом вони ще наплачуться...тай конкурсу не було...все заздалегiдь вирiшено
Відповісти
Мельничук і актор ... не дуже, а то ще б трішки і перетворився б на геніального режисера 2
Відповісти
Ти кажеш в Мельничука є освіта, а комісія каже що нема. Тут щось одне з двох - або ти обманюєш, або комісія з поважних людей бреше. Кому вірити?
А стосовно головного режисера - побачимо по нових виставах.
Відповісти
Клас!!! Досить самодіяльності. Вже нудить від тої тамади в образі графіні . Хочемо дивитись на справжніх акторів та справжні вистави
Відповісти
Пощастило Акторам!!!! Дуже рада за колектив ,рада за Михайла Васильовича! ХАЙ ЩАСТИТЬ!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні