Головного податківця Волині просять звільнити за «алкогольні» справи

6
3
Головного податківця Волині просять звільнити за «алкогольні» справи
Депутати Волинської обласної ради звернулись до Прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана та голови Державної фіскальної служби Романа Насірова з проханням вивчити роботу головного фіскала області Світлани Савчук та звільнити її.

Відповідне рішення вони ухвалили 12 жовтня, - повідомляє «ВолиньPost».

Ініціативу підтримали 46 депутатів.

У зверненні вказано:

"Доручити голові Волинської обласної ради звернутись до Голови Кабінету міністрів України Гройсмана В.Б., голови Державної фіскальної служби України Насірова Р.М. з вимогою належної оцінки діяльності Головного управління Державної фіскальної служби у Волинській області, спрямованої на підтримання державної політики у сфері контролю за виробництвом та обігом спирту, алкогольних напоїв і тютюнових виробів, та звільнення з займаної посади начальника ГУ ДФС у Волинській області Савчук Світлани Павлівни".

Запит підтримали 46 депутатів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На тих сесіях запити приймаються ВСІ, а от те що контрабандисти у політиці Зінкевич та Панасюк це все закрутили, свідчить про те, що Савчук добре їм на хвоста наступила! Силовим структурам давно треба втрутитись у діяльність тих "депутатів", що під прикриттям волонтерства і депутатами стали і контрабандою промишляють!
Відповісти
Думаю в цій історії не все так просто. Треба почути і протилежну думку. Цікаво буде почути коментар Світлани Савчук.
Відповісти
насірова треба гнати в першу чергу.
Відповісти
Дайте мені порулити хоч рік
Відповісти
погано просите, ще на коліна станьте
Відповісти
Якби мені хотілося попрацювати і накрасти як усі попєредники цього началника. Як,наприклад,Чирок. Накрав собі чоловяга, побудував вілу.накупував машин, взяв нову дружину, має дитину нову, пішов у святі,замалити гріхи за те,що так багато накрав.І казав я такий розумний,що в мене так багато грошей. Правильно треба бути дуже розумним,щоб так майстерно красти і остатись безнаказаним.Оце країна,руїна, одні злодіїі хабарники,бандити.Але,як люду дурному на мінімалку жити? Як?Їм мільйони, а нам тисячу.О Господи,де ти? Почуй нас? Покарай їх.Бо ми не в силі це зробити
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні