Порожні дозволи на зброю і бурштин: що знайшли в автомобілі п’яного «мента»

0
-2
Порожні дозволи на зброю і бурштин: що знайшли в автомобілі п’яного «мента»
У «бесі» п’яного екс-міліціонера працівники прокуратури виявили порожні дозвільні бланки на зброю, печатки та близько 400 грамів бурштину.

Обшукували автівку згідно із рішенням суду та в зв’язку з тим, що водія в нетверезому стані було затримано в ніч на четвер, 13 жовтня. З’ясувалося, що це – колишній начальник дозвільної служби УМВС у Волинській області Сергій Купріянчик.


Чоловік чинив злісну непокору правоохоронцям, а в салоні автомобіля було багато документів, схожих на дозвільні документи на зброю. Жінка, яка була пасажиркою авто, під час затримання дуже копошилася в цих паперах, щось ховала, перескладала і приховувала обличчя.


Після оформлення адмінправопорушення за ст. 130 та 185 КУпАП Сергій Куприянчик разом із братом Олександром збиралися повернутися до авто. Оскільки жоден із них документи на «БМВ» не показав, автомобіль лишився на місці затримання. Після того, як правоохоронці отримали дозвіл суду, був проведений обшук транспортного засобу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні