--> У Луцьку піймали п’яного «мента» - за кермом і з підозрілими документами | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку піймали п’яного «мента» - за кермом і з підозрілими документами

0
-2
У Луцьку піймали п’яного «мента» - за кермом і з підозрілими документами
У Луцьку в ніч на четвер, 13 жовтня піймали п’яним Сергія Купріянчика, який був старшим інспектором дозвільної системи СОГП Луцького відділу поліції.

За інформацією Активіста Самооборони Волині Сергія Рижкова, у машині в Купрічнчика виявлені «документи, схожі на дозвільні документи на зброю» - пише у Фейсбуці журналіст Марія Доманська.

«Згідно декларації за 2014 рік на сайті Департаменту поліції в області Сергій Купріянчик був начальником дозвільної служби» - повідомила журналістка.

Коли його затримали, вчиняв злісну непокору. Відмовився від освідування, хоч за зовнішніми ознаками мав явний стан алкогольного сп'яніння.

Також Сегій Рижков виявив, що в його авто було дуже багато документів, схожих на дозвільні документи на зброю. Жінка, яка була пасажиркою авто, дуже копошилася в цих документах, щось ховала, перескладала і приховувала обличчя.



Журналістка також повідомила, що станом на 3:00 четверга, 13 жовтня слідчі Луцького відділу поліції, а саме Демидюк Антон Анатолійович не хотів щось робити із заявою про можливе порушення: наявність документів не в своєму місці, можливе корупційне діяння тощо. «Не хотів реагувати. На місці працює старший оперуповноважений внутрішньої безпеки Ягодовський Ярослав Анатолійович» - повідомила Марія Доманська.

Тільки після дзвінка Сергій Рижков до начальника Луцького відділу поліції Олега Кічука, у Сергія Купріянчика почали брати пояснення та щось фіксувати.

«Наразі авто марки БМВ стоїть навпроти Там-Таму. В ньому далі лежать документи в папках, що за підозрою Сергія є дозволами на зброю. Ніхто їх не чіпав» - заявила журналістка.

Після оформлення адмінправопорушення за ст. 130 та 185 КУпАП Сергій Куприянчик разом із братом Олександром повернулися до авто. Ймовірно мали намір його забрати. Авто зареєстроване на Лесю Куприянчик, дружину порушника. Цікаво, що жінка, яка була в авто спершу заявила, що вона дружина порушника, тобто автоматично власниця авто. Проте у відділі поліції вже назвалася іншою особою.

Жоден із Куприянчиків не пред’явив документи на авто.

«Питання для вундеркіндів: що робити, коли в авто є явно документи, які не мають там бути згідно закону? Є заявник, який заявив про цей злочин? А слідчі посилаються на ст. 233 КУпАП, в якій немає жодних для них підстав у цій ситуації, щоб провести огляд авто. Водій авто звісно такої насолоди правоохоронцям не подарує. А якщо жіка-пасажирка була тою самою Лесею Куприянчик, то вона ж не така дурна, щоб показувати, що в її ТЗ» - пише Марія Доманська.

«А якби б був черговий суддя в Луцьку і слідчі б хотіли дійсно оперативно діяти, вони б відкрили провадження, пішли б до судді, взяли б ордер на обшук авта і вуаля, щось би й та знайшли. Недарма п’яний водій так настирливо намагався авто повернути. Та не в нашій країні і не з такими лінивими й неперконаними працівниками Луцького ВП, на жаль» - додає вона.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні