У Луцьку почали мити сміттєві баки

1
-2
У Луцьку почали мити сміттєві баки
У Луцьку миють сміттєві контейнери.

Про це стало відомо у вівторок, 11 жовтня, під час відвідин депутатами міської ради СКАП «Луцькспецкомунтранс».

Директор комунального підприємства Валерій Кузьмич розповів, що два тижні тому працівники почали мити сміттєві баки та територію біля них. В подальшому планують очищати контейнери мінімум двічі на рік – восени і навесні, мовляв взимку це робити недоцільно.

Зі слів комунальника, мити контейнери будуть водії і вантажники. Досі ж в їх компетенції був лише ремонт баків.

«Зараз водій три дні працює, один день ремонтує контейнери і ще три дні відпочиває. Чому ремонтують водії? Бо часто вони ж їх і ламають, вигружаючи сміття. Буквально два тижні тому ми на одній з машин встановили мийку «Karcher», яка виїжджає на місце і миє контейнери, територію біля них», - пояснює Валерій Кузьмич.

Нагадаємо, що «Луцькспецкомунтранс» планує обладнати сміттєвози спеціальними баками для збору рідини, яка наразі стікає на вулиці міста.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ще б віниками і совками обладнали впантажників . Після вигрузки сміття з контейнерів в сміттєвоз ніколи за собою не приберуть !!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні