Жителі села Підгайці грозяться перекрити трасу Луцьк-Дубно

3
3
Жителі села Підгайці грозяться перекрити трасу Луцьк-Дубно
Жителі села Підгайці обурені відміною маршрутки №30, через що й погрожують перекрити трасу Луцьк-Дубно.

Так, Підгайцівська сільська рада підготувала звернення від мешканців до обласної адміністрації з приводу скасування маршрутки. Його на своїй сторінці у "Фейсбук" розмістив один з місцевих жителів села Тарас Столярчук.

Мешканці обурені таким рішенням, оскільки є багато людей, які користується послугами маршрутки №30.

"Тільки в найбільшій на Волині сільській школі навчається понад 800 учнів, близько 50 з Луцька, працює 69 педагогів, більшість з них користуються послугами цієї маршрутки. В позаурочний час більше 200 дітей поспішають на заняття у секції, гуртки, клуби міста. Пенсіонери - на процедури в амбулаторію, батьки довозять діток в садочок", - йдеться в зверненні.

Окрім того, зазначають люди й про те, що таке рішення міської ради Луцька стало ще одним випробуванням для мешканців у нелегкий для країни час. Саме тому просять не скасовувати маршрутку.

"Просимо зважити на наше прохання й відмінити абсурдне рішення, яке не несе додаткових фінансових навантажень на бюджет міста Луцька. Народному терпінню також приходить кінець і вже сьогодні у громаді панує думка про рішуче протистояння (протести, перекриття траси Луцьк-Дубно та інші)", - грозяться мешканці.

"Ми погодились на будівництво насосних станцій для водозабору міста і втратили можливість користуватись індивідуальними колодязями, на нашій території проживають працівники багатьох підприємств та установ міста, які сплачують податок у міський бюджет. Постійно прибираємо тонни побутового сміття, яке нам залишають у придорожніх насадженнях нерядиві лучани. Але терпимо й надіємось на взаєморозуміння", - додають у зверненні.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
не грозяться, а погрожують
Відповісти
Та цей Тарас Столярчук перший корупціонер Підгайців.Маніпулює проблемою громади.
Відповісти
Я проживаю в с. Підгайці вже понад 30 років і знаю хто такий Столярчук і що він зробив для села. Крім того Столярчук є дупутатом сільської ради і це правильно що він вирішує проблеми громади.
Тому можете взяти свій комент і засунути в одне місце.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні