Волинянин підробляв документи на автівки польської реєстрації

0
-4
Волинянин підробляв документи на автівки польської реєстрації
На Волині правоохоронці виявили місце виготовлення підробних документів на транспортні засоби на іноземній реєстрації.

У ході досудового розслідування прокурори отримали дозвіл на проведення обшуків за місцем проживання ковельчанина, - повідомляє прес-служба прокуратури області.

В оселі чоловіка знайшли та вилучили 16 свідоцтв про реєстрацію транспортних засобів, зразки документів з відтисками печаток нотаріуса Республіки Польща, закордонні паспорти і копії документів громадян Республіки Білорусь, 3 комп'ютера та 2 принтера.

Окрім того, вилучено ще п'ять транспортних засобів на іноземній реєстрації.

Попередньо досудовим розслідуванням встановлено, що за допомогою цієї техніки виготовлялися підробні доручення від імені громадян Польщі на право керування транспортними засобами, які іноземні громадяни ввозили на територію України.

Наразі Ковельська місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні про підроблення офіційних документів (кримінальне правопорушення.

Триває досудове розслідування.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні