Упродовж трьох днів у Луцьку до опалення підключать все місто

0
0
Упродовж трьох днів у Луцьку до опалення підключать все місто
Подача тепла до будинків фіксуватиметься у відповідних тристоронніх актах, щоб нарахування за тепло розпочинали з моменту подачі тепла, а не з моменту початку опалювального сезону.

Про це стало відомо під час засідання міськвиконкому сьогодні, 7 жовтня, - повідомляє Інформаційне агентство Волинські новини.

Нагадаємо, у зв’язку зі зниженням температури повітря, опалювальний сезон у Луцьку має розпочатися в понеділок, 10 жовтня. Так, підключатимуться спершу дитсадки, школи, заклади охорони здоров’я. Паралельно будуть включатися будинки. Звісно, у понеділок одразу всі батареї гарячими не будуть.

Як повідомила директор ДКП «Луцьктепло» Валентина Малютіна, підприємство, незважаючи на скрутну ситуацію готове до опалювального сезону.

«Ми підготувалися до початку опалення з понеділка. Вже розроблений порядок підключень, коли підключать – буде складений акт за підписами тепло постачальника, представників мешканців будинку і обслуговувача внутрішньобудинкових мереж. В цих актах будуть вказані точна дата і час, щоб плату нараховувати з того моменту, коли по факту подадуть тепло», - пояснила вона.

Тобто, якщо будинку тепло підключать, приміром, 12 жовтня, а не 10-го, то плата буде нараховуватися з 12 жовтня, відповідно до акту.

Зі слів Валентини Малютіної, орієнтовно, упродовж трьох днів після старту опалювального сезону, розпочнуть теплопостачання по всьому місту, за винятком будинків, які ще не хочуть, щоб їх підключали.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні