Лучан просять заплатити аванс за опалення

4
2
Лучан просять заплатити аванс за опалення
ДКП «Луцьктепло» у розрахунках за вересень застосовує авансову систему оплати за послугу з централізованого опалення у жовтні цього року.

Таку систему оплати хочуть ввести з метою покращення платоспроможності підприємства для забезпечення належного початку опалювального сезону 2016-2017 років, - повідомляє прес-служба "Луцьктепло".

Отож, платіж у жовтні тепер виглядатиме так:

- для абонентів житлових будинків без будинкових та квартирних засобів обліку теплової енергії - 15 гривень за 1 кв.м опалювальної площі;

- для абонентів житлових будинків з будинковими та квартирними засобами обліку теплової енергії - 9 гривень за 1 кв.м опалювальної площі.

Окрім того, "Луцьктепло" зазначає, що проведена оплата рекомендованого авансу за послугу з централізованого опалення ні яким чином не вплине на надання чи розмір субсидій чи пільг.

Нагадаємо, раніше повідомлялось про те, що з понеділка у Луцьку ввімкнуть опалення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Бездарність та шахраюватість менеджерів хочуть покривати за рахунок лучан.
Відповісти
Люди для них - ЛОХи, а без лоха и жизнь плоха!
Відповісти
ЗА РАХУНОК ЛЮДЕЙ ЯКІ ПЛАТЯТЬ РЕГУЛЯРНО ХОЧУТЬ ПЕРЕКРИТИ БОРГИ НЕПЛАТНИКІВ, ЯКІ СПОДІВАЮТЬСЯ НА СПИСАННЯ БОРГІВ
Відповісти
У мене мізерна пенсія за 45 років трудового стажу за яку не живу, а дохну.То я ще заплачу наперед.Хай платять ті,що ситдять за кордоном,мають по 4 квартири і субсидії оформлені у кожного.Хай крахе пустять атомну бомбу,що ми усі подохли раом і злодії і ми раби,бо далі так жити вже несила.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні