--> Візовий центр у Луцьку: поліція погрожує відвідувачам евакуатором | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Візовий центр у Луцьку: поліція погрожує відвідувачам евакуатором

3
16
Візовий центр у Луцьку: поліція погрожує відвідувачам евакуатором
Патрульна поліція застерігає водіїв від порушень правил дорожнього руху біля нововідкритого візового центру.

Про це правоохоронці повідомляють на своїй сторінці в Фейсбуці.

Нагадаємо, кілька днів тому з вулиці Рівненської на вулицю Кривий Вал перенесли візовий центр.

За словами поліції, одразу ж на лінію 102 почали надходити звернення щодо проблем з паркуванням біля установи. Люди повідомляють: "ні проїхати, ні пройти неможливо".

Поліцейських хвилює проблема відсутності достатньої кількості місць для паркування транспортних засобів, через які виникають незручності.

"Разом з тим, інформуємо, що в міру можливостей реагуватимемо на порушення правил дорожнього руху біля цього центру". Сьогодні екіпаж патрульної поліції також працював на цьому місці. Патрульні попереджали водіїв, аби ті не заїжджали за межі пішохідної зони та не заважали руху", - йдеться в дописі.

Окрім того, правоохоронці повідомляють, що через кілька днів запрацює евакуатор, і автомобілі, які суттєво перешкоджатимуть руху, забиратимуть на штрафмайданчик.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
16

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А СПОЧАТКУ ПОДУМАТИ, де люди мають парткуватись, забезпечити необхідну кількість місць, а тільки ПОТІМ ПЕРЕНОСИТИ віра не дозволяє чи закони?? Ну шо за дундуки...
Відповісти
Залишай авто дальше, нема проблем пройтись 100 метрів. Привикли під двері заїзджати.
Відповісти
На щастя маю де залишити авто так, щоб це іншим не заважало. Живу в Старому місті, тому чудово розумію який дурдом твориться на Кривому Валі.
А Ваша пропозиція проблеми не вирішує. "Дальше" теж треба мати відведені місця в достатній кількості. Не підкажете, де в центрі є така парковка? (Одразу пропозиція - ставити авто під міськрадою).
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні