Лучани просять покращити рух транспорту на перехрестях міста

2
-3
Лучани просять покращити рух транспорту на перехрестях міста
Жителі Луцька нарікають на затори, вузькі вулиці й несинхронні світлофори.

Відповідну петицію зареєстрував Сергій Гембік у Єдиній системі місцевих петицій.

Автор петиції зазначає, що останнім часом в нашому місті побільшало автотранспорту на дорогах, в зв'язку з чим утворюються затори на перехрестях, світлофорах та вузьких проїздах.

"Особливо проблемними є світлофор на роздоріжжі Шевченка та Чернишевського, перехрестя на Відродження-Ветеранів-Писаревського, Задворецька-Клима Савури, Задворецька- Карпенка-Карого та в інших місцях, де досить часто трапляються ДТП. Цьому сприяє несинхронна робота світлофорів, які часто навпаки ускладнюють рух транспорту, вузькі вулиці на одну смугу, що в свою чергу призводить до виникнення заторів", - пише автор петиції.

Житель просить відповідні служби міста вжити заходів, спрямованих на покращення руху транспорту в місті (відрегулювати синхронну роботу світлофорів, будівництво додаткових смуг руху перед перехрестями та інші заходи, які будуть сприяти цьому).

"Рух містом має бути безпечний, плавний, без зайвих зупинок та без заторів", - додав він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
нехай переїзджає у село
Відповісти
з сучасними технологіями зовсім нескладно організувати так звану зелену хвилю, це просто настільки зменшить шкідливі викиди авто та врегулює рух. Але нашій владі насрати як працюють світлофори. Дякуємо меру комуністу, за кого проголосували того і маємо, чому Ви такі незадоволені?????
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні