--> На Волині негода залишила без світла 44 населені пункти | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині негода залишила без світла 44 населені пункти

0
-4
На Волині негода залишила без світла 44 населені пункти
На Волині через негоду залишились без світла 44 населені пункти.

У вівторок, 4-го жовтня, у ніч проти середи, 5-го жовтня, в області було знеструмлено 44 населені пункти повністю залишились без світла, 22 з них - частково, - повідомляє прес-служба "Волиньобленерго".

Найбільше від стихії постраждали Рожищенський (12 повністю, 4 частково), Любомльський (6 повністю, 3 частково), Ратнівський (8 повністю), Турійський (5 повністю, 2 частково), Луцький (4 повністю, 3 частково) і Володимир-Волинський (4 повністю, 2 частково) райони.

Всього аварійно вимикалося 241 трансформаторна підстанція (10 (6)/0,4 кВ).

Упродовж усієї ночі працівники оперативно-виїзних бригад ПАТ «Волиньобленерго» відновлювали постачання електроенергії. Над ліквідацією наслідків стихії працювали 42 бригади (140 робітників) і 38 одиниць машин.

Серед головних причин знеструмлення – обрив проводів унаслідок шквального вітру, падіння дерев і гілок на повітряні лінії, пошкодження ізоляторів, траверсів і трансформаторів.

Станом на 9:00 середи, 5-го жовтня, поки лишаються без світла повністю 9 населених пунктів, 7 – частково. Енергетики продовжують активно працювати, аби якнайшвидше відновити електропостачання в області.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні