«Ми не порушуємо законодавство», - луцькі виробники ковбас про злив стічних вод

1
-5
«Ми не порушуємо законодавство», - луцькі виробники ковбас про злив стічних вод
Луцькі виробники ковбас запевняють, що зливають стічні води в рамках законів та договорів з міською владою.

Про це представники підприємств «Дмитрук» і «Забіяка» заявили у понеділок, 3 жовтня, під час круглого столу на тему неприємних запахів у Луцьку, організованому виданням «Волинь24».

Представник ТМ «Дмитрук» Тарас Скорупський запевнив, що виробники ковбас не мають нечистот, відтак вони зливають у міську каналізацію лише стічні води, які утворюються після промивання продукту холодною водою та замивки цеху після робочого дня.

Зі слів представника підприємства, нещодавно міська влада продовжила «Дмитруку» час для зливу стічних вод в каналізацію.

В свою чергу ковбасники запевняють, що працюють в рамках визначених норм і правил.

«Ми працюємо лише в рамках законодавства. Якщо якісь правила будуть змінені, звичайно, ми їх дотримуватимемось, - наголосив Тарас Скорупський.

Директор ТзОВ «Забіяка» Олександр Хвещук також запевнив, що скотозабійного цеху підприємство не має, тож його стічні води нічим не відрізняються від відходів «Дмитрука».

Окрім цього, виробник ковбас повідомив, що підприємство наразі працює над будівництвом власних очисних споруд.

«За два-три місяці ми закриємо питання зливу відходів», - наголосив Олександр Хвещук.

Підприємець додав, що наразі платить місту за злив стічних вод у каналізацію близько 3 тисяч гривень на місяць – трохи більше чотирьох гривень за кубічний метр.

Зауважимо, депутат Луцькради Ігор Поліщук вважає, що одна з основних причин смороду - злив нечистот м'ясопереробними і скотозабійними підприємствами. Тож він виступає за підвищення плати за користування міською каналізацією, а також - за підвищення відповідальності недоросовісних підприємців.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хвищука давно пора на нари
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні