--> Що думають лучани про розширення повноважень поліцейських | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Що думають лучани про розширення повноважень поліцейських

3
2
Що думають лучани про розширення повноважень поліцейських
Лучани з пересторогою ставляться до пропозиції Міністерства внутрішніх справ України розширити повноваження поліцейських.

Про це містяни розповіли в опитуванні телеканалу "112 Україна".

Зокрема Міністр внутршніх справ України Арсен Аваков пропонує розширити права поліцейських. Відповідний пакет законів МВС пропонує внести до Верховної Ради наступного тижня.

Лучани ж, чию думку запитали з цього приводу, з пересторогою ставляться до такого рішення. Кажуть, що це може зробити Україну поліцейською державою і певним чином обмежуватиме права громадян.

Люди переконані, що більше уваги треба приділяти підготовці правоохоронців та репутації поліції, а не змушувати народ силою їх поважати.

Більше про те, що думають з цього приводу лучани дивіться у відео.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дай свинье рога...
Відповісти
То ж в вже існуючих законах прийнятих до нашого великого перейменування писано, що розпорядження поліцейських є "обов'язковими до виконання"... яке На? "презумція..."? Шмаллю і самопалом будуть ше торгувати?
Відповісти
Да вообще ауели, на Грибоедова перед коповкой)) мусорник горит, им я говорил чтобы потушили, вонища на всю улицу, а им похер, повноважень чекають,
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні