У Луцьку затримали п’яних турків за кермом

4
0
У Луцьку затримали п’яних турків за кермом
Вночі поблизу нічного клубу «Версаль» затримали двох громадян Туреччини, один з яких їхав п’яний за кермом.

Двох чоловіків, які непевними кроками вийшли з «Версалю» і сіли в авто, помітив екіпаж «Самооборони», і передав інформацію патрульній поліції, інформує власкор «Волинь24».

Автомобіль був затримали на вулиці Шопена. У ньому – двоє громадян Туреччини. Виникли проблеми з комунікацією: один турок погано говорив англійською, інший – не краще – російською.

Зрештою приїхав товариш одного з затриманих – теж турок, але вільного спілкувався російською.

Водій авто пройшов перевірку на алкотестері: вміст алкоголю у три рази перевищував норму.

Водночас гості вели себе максимально стримано, коректно і виховано. Погоджувалися, що порушили, демонстрували повну готовність заплатити штраф і обіцяли надалі дотримуватися правил.

Водій авто дуже переживав, чи не конфіскують його машину, адже вона – орендована в одній з київських фірм. Сам турок розповів, що уже вісім місяців живе в Луцьку і займається бізнесом.

Усе закінчилося тим, що тверезий турок, який добре говорив російською, написав розписку, що доставить автомобіль на місце – і усіх трьох відпустили.



Фото з Фейсбуку Олександра Ніколайчука
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
затримати нашіх рабовласників.а вдруг турки обидятся и не будут брать украинок проститутками под видом атобусных гидов и клоунов-розважальников
Відповісти
Ти "грамотєй" сам писати навчися і заодно такої культури. Наші б вже давно нахамили, комусь дзвонили і 100% відмовились б проходити тест. А чоловік зрозумів що був не правий, пройшов тест і переживав! Має бізнес значить платить податки і штраф оплатить, а за кермо п'яним більше не сяде!
Відповісти
секстуристи
Відповісти
Штраф заплатили?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні