Вечірня пригода у Луцьку: велосипедист влетів під колеса машини. ФОТО

0
20
Вечірня пригода у Луцьку: велосипедист влетів під колеса машини. ФОТО
Через неправильно припаркований автомобіль у Луцьку мало не трапилося біди: велосипедист потрапив під колеса автомобіля.

Пригода трапилася близько 20:30 на вулиці Станіславського.

Автомобіль Peugeot Expert рухався вулицею Станіславського. Об’їжджаючи припаркований край дороги бус, водій автівки не побачив і збив 16-річного хлопця-велосипедиста, який виїжджав на вулицю Станіславського з вулиці Вишинського.

За попередньою інформацією аварія сталася саме тому, що бус край дороги був припаркований з порушенням правил: він стояв просто перед поворотом, на вулицю, з якої виїжджав велосипедист. Через це і водій і хлопець на велосипеді не бачили один одного.

Доки на місце події приїхала поліція, водій буса зник з місця пригоди на своєму авто. Утім, очевидці події зафіксували номер буса.

Медики, які оглядали 16-річного потерпілого велосипедиста, заявили, що зовні пошкодження у нього незначні: подряпини на голові і побиті коліна. Утім, його забрали на ретельніше обстеження, адже в момент удару велосипедист відлетів на авто і пошкодив головою лобове скло.

Теги: дтп
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
20

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні