--> Поліція у луцьких правосекторівців відібрала нелегальний автомобіль | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Поліція у луцьких правосекторівців відібрала нелегальний автомобіль

7
6
Поліція у луцьких правосекторівців відібрала нелегальний автомобіль
Поліція вилучила камуфльований автомобіль із номерами "ДУК ПС" через відсутність реєстрації.

27 вересня, о 10:30, поблизу зупинки громадського транспорту на вулиці Ковельській працівники Луцької патрульної поліції помітили камуфльований автомобіль, повідомив власкор "Волинь24".

Увагу патрульних привернули пластикові номерні знаки із абревіатурами ДУК (Добровольчий український корпус) та ПС (Правий сектор).

Під час перевірки з'ясувалося, що жодних документів на автівку нема. Водій машини пред'явив лише своє водійське посвідчення.

З його слів, автомобіль незареєстрований тому, що доставлений на територію України з-за кордону без реєстрації ніби-то для потреб АТО.

Натомість машина правосекторівців не має (і не мала) жодного стосунку до АТО. Нею їздять члени осередку громадської організації "Правий сектор".

З огляду на відсутність документів, що засвідчили б походження автомобіля, на місце прибула слідча оперативна група поліції. Поліціянти прийняли рішення вилучити автівку.

Як стало відомо Волинь24 із власних джерел, волинські правосекторівці згодом прибули до відділення Луцької патрульної поліції, аби з'ясувати підстави вилучення машини.

Однак слідчі міськвідділку проводять перевірку, бо мають підстави стверджувати, що транспортний засіб, який не перебуває на обліку в жодній із військових частин, незаконно ввезений на територію України.



Передрук матеріалу заборонений
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А на Нулі йому саме місце... Було б,. А не на незрозумілих справах в найглибшому тилу, біля Польського кордону! Ще й купили його, скоріш за все за гроші благодійників, для фронту! Ще паша, "кантральор" намутив?
Відповісти
Правельно що забрали пропоную переаірити їх всі авто і майно секелятора дагильчука сукі
Відповісти
Нарешті... Не пройшло й кілька років.
Відповісти
будуть тепер на світязь іздити.здоровья втрачене під час революціі гідності поправляти
Відповісти
лімаля машина ,а зараз він устим вояка
Відповісти
Поліція, РЕСПЕКТ.
Скоро все стане на своє місце.
Відповісти
Давно потрібно таке робити, і тих рагулів що буцімто допомагають поліції анулювати. Понастворювали собі організацій подавали собі клички як в школі і ходять блатують. Пора тих волонтерів які буцімто допомагають поліції на схід нехай там допомагає один з другим .
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні