--> У Луцьку п’яний районний воєнком розтрощив чуже авто і хотів утекти | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку п’яний районний воєнком розтрощив чуже авто і хотів утекти

11
0
У Луцьку п’яний районний воєнком розтрощив  чуже авто і хотів утекти
У Луцьку військовий комісар Маневицького району, підполковник Віктор Павлик на автомобілі врізався у машину таксі і втік з місця аварії.

Пригода трапилася близько 21-ї години на проспекті Грушевського поблизу повороту на вулицю Шухевича, інформує власкор «Волинь24».

Машина врізалася у зад автомобіля таксі, водій "здав" назад - і поїхав геть.

Постраждалий таксист передав по рації колегам інформацію про те, що сталося і як виглядає автомобіль. Таксисти затримали злощасний автомобіль на проспекті Перемоги поблизу історичного факультету СНУ. Після чого викликали поліцію.

За кермом виявився воєнком Маневицького району Віктор Павлик.

У момент, коли прибулі на місце поліцейські оформляли протокол, чоловік кинувся тікати. Його наздогнали представники «Самооборони», які теж прибули на місце пригоди – і привели назад.

Від проходження тесту на алкоголь і на місці і в наркодиспансері чоловік відмовився, чим автоматично, згідно з законом, визнав себе п’яним.

Окрім того, у комісара помітні і зовнішні ознаки сп’яніння.

«Під час спілкування з таксистами поводив себе зухвало, махав перед таксистами «корочкою» і кричав: «я воював, а ви тут ніхто» - інформує власкор «Волинь24»



Передрук матеріалу заборонений
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
напевно поїде в АТО надовго або военкомом в Старобельск назавжди
Відповісти
Ще б усі такі віськові були,це настоящий офіцер.Не потрібно роздувати,так винен,але завжди є вихід.
Відповісти
Та він ще у 2015 році отримав посвідчення " героя " АТО. А ми дивуємся.
Відповісти
А яка різниця в якому році????? Він його отримав не за гарні очі, а за те, що захищав Батьківщину. А ви особисто маєте таке посвідчення? Чи тільки й можете відсиджуватись у затишній квартирі і писати коменти...
Відповісти
Ятаке ще отримав в 2000 році шановний. А ви поцікавтесь де він був і за який термін отримано його було?
Відповісти
Вже цікавились. І ще б кожен наш громадянин з"їздив на той термін, що він був, а то всі розумні тут сидіти і критикувати.
Відповісти
Кажуть, що він ще головою розбив лобове скло
http://espreso.tv/news/2016/09/27/u_lucku_pyanyy_vodiy_golovoyu_rozbyv_lobove_sklo_pid_chas_vtechi_vid_patrulnykh
Відповісти
Логіка бидла проста...я був в АТО, тому можу їздити пьяним...бити машини...а ви мене не чіпайте....бидло є бидло...він розуміє тільки силу
Відповісти
всі кричать а хоть хтось помітив де стояло таксі?? на проїзжій частині та скоріше всього без габаритів як вони постійно стоять)) винний в тому що пяний сів за руль і зробив ДТП це може статись з любим, забрати права і штраф дати. Мужик не косив від армії а пройшов її сповна і в пяному угарі наговорив ерунди) хоча щось простого алкаша яких ловлять кожен день так не фоткали і на камеру не знімали)) повезло Павлику або ж "друзяки" підсуетились)))
Відповісти
Дійсно Він офіцер на всі 100 і довів це. У той час коли після розбиття 51 бригади під іловайськом, Луцький офіцерський склад ганебно масово почав писати рапорти на звільнення аби не йти у АТО. Він один з тих хто це не зробив і поїхав туди у нелегкі часи. Так це не звільняє його від відповідальності, за цей вчинок. Але навіщо ці резонанси - штраф, права і всі проблеми головне нема потерпілих і всі здорові. Ps правда не знаю як там Його голова після перевірки скла на міцність
Відповісти
Нормальний чоловік Гаврилович,щеб всі були такі ,як він!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні