Бурштиново-депутатський скандал: обранець знайшов на Маневиччині «меморіал безгосподарності»

0
5
Бурштиново-депутатський скандал: обранець знайшов на Маневиччині «меморіал безгосподарності»
Лісова охорона перешкоджала роботі КП «Волиньприродоресурс» після того, як у лісах Маневицького району за 100 метрів від охорони, виявили свіжі ями, де, ймовірно, видобували бурштин.

Про це заявив депутат Волинської обласної рали Юрій Ройко, коментуючи інформацію «Волинь24» про те, що п’ятьох обранців громади викликають на допит.

«Дізнаюся з новин, що робочу групу Волиньради в повному складі викликає на допит Маневицька поліція», - написав Ройко.

«Нагадаю, 6 червня ми, п’ятеро депутатів облради, офіційно перебували в Маневицькому районі. Було проведене засідання в Маневицькій райраді. Проінформували про ціль і завдання робочої групи – контролювати, як КП «Волиньприродоресурс» ревізує площі, порушені чорними бурштинокопачами», - розповів Ройко.

«Нас, офіційних представників Волиньради, відверто проігнорував голова РДА - просто втік», - додав депутат.

«Ми оглядали поблизу Лісового 6 га порушених площ. Нас здивували нашвидкоруч бульдозером зариті ями (нібито замітали сліди). А поряд - свіжовикопані. І це за 50-100 метрів, під носом бійців Нацгвардії з батальону "Світязь", які охороняють за гроші платників податків цей меморіал безгосподарності! Хто підставляє хлопців-нацгвардійців?», - розповідає депутат.

«Окрема мова про знищених 6 га 60-ти річного лісу - спочатку бурштинокопачами, потім бульдозером і, насамкінець, ентомо і фіто шкідниками», - додає він.

Як повідомляє Юрій Ройко, наступного дня роботі КП «Волиньприродоресурс» перешкоджала лісова охорона, затримала його працівників і передала їх Маневицькій прокуратурі і поліції.

«Закликаю колег - депутатів Волиньради дати правову і людську оцінку безвідповідальним діям керівництва РДА, прокуратури, поліції, лісової охорони Маневицького району», - заявив Юрій Ройко.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні