Школа №27 у Луцьку: на будівництво спортзалу потрібно 40 мільйонів

2
-2
Школа №27 у Луцьку: на будівництво спортзалу потрібно 40 мільйонів
Проект будівництва школи № 27, яку в Луцьку будують зі спортивним нахилом, не містить проекту спортзалу. Крім 78 задекларованих мільйонів гривень на добудову школи, на спортзал потрібно ще половину цієї суми.

Про це стало відомо під час засідання комісії з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів у четвер, 22 вересня, - повідомляє Інформаційне агентство Волинські новини.

Так, депутати розглядали коригування проекту будівництва школи № 27. Під час обговорення цього питання, начальник управління капітального будівництва Леонід Карабан повідомив, що в проект не включений спортивний зал.

Виявляється, під час проектування об’єкту кошторис школи разом зі спортзалом, басейном та ДНЗ порахували у сумі більш ніж 120 мільйонів гривень. Відповідно до чинного законодавства, такі об’єкти мають йти через Кабмін, а це, відповідно, довготривалий процес. Тому будівництво спортзалу з проекту виключили.

Це надзвичайно здивувало депутатів. «У нас міський голова на всіх ефірах хвалиться, що 27 школа буде спортивного напряму, що там будуть змагання національного рівня», - зауважив депутат Тарас Шляхтич.

Тож виявилося, що у проект будівництва школи № 27, вартістю 78 мільйонів, спортзал, таки не входить. Натомість сам спортзал має «в майбутньому» будуватися за окремим проектом. В міськраді хочуть, щоб він був міжнародного рівня на 1000 посадочних місць, так би мовити, «палац спорту».

Зі слів Леоніда Карабана, за найскромнішими підрахунками, цей сортзал вартуватиме ще 40 мільйонів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
придурки єднаймося нас багато
Відповісти
придурки єднаймося нас багато
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні