--> Володимир Бондар став «замом» головного лісівника країни, - ЗМІ | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Володимир Бондар став «замом» головного лісівника країни, - ЗМІ

2
7
Володимир Бондар став «замом» головного лісівника країни, - ЗМІ
Депутат Волинської облради Володимир Бондар переміг у конкурсі на заступника голови Державного агентства лісових ресурсів України.

Водночас, у конкурсі на посаду керівника Державного агентства лісових ресурсів України перемогла Христина Юшкевич, повідомляє видання «Вголос» з посиланням на власні джерела..

Христина Юшкевич з березня 2009 року працювала на різних посадах у Міністерстві аграрної політики та продовольства України.

У липні 2015 року вона була помічником Голови Державного агентства лісових ресурсів України. А з грудня 2015 року – першим заступником Голови Державного агентства лісових ресурсів України. З січня вона фактично виконувала обов’язки голови агентства.

Нагадаємо, що днями було оприлюднено списки осіб, які претендують на посаду керівника Державного агентства лісових ресурсів України. Всього у цьому списку 17 людей.

Водночас Володимир Бондар значився серед 15-ти осіб, які претендують на посаду заступника голови Державного агентства лісових ресурсів.

Сам же Володимир Бондар спочатку планував очолити зазначене відомство, сподіваючись на свої дружні стосунки з Юрієм Луценко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Кінець світа)))))))

Відповісти
Знищать галузь!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні