Перевірять, скільки гидоти в луцькому повітрі

0
6
Перевірять, скільки гидоти в луцькому повітрі
У Луцьку відбудеться екологічна акція “Чисте повітря”.


З 20 вересня до 20 жовтня 2016 року у Луцьку відбудеться акція “Чисте повітря”. Таке розпорядження підписав міський голова Микола Романюк, - інформує відділ інформаційної роботи міської ради.

Метою проведення акції є зменшення впливу на повітря від транспорту.

Контроль викидів забруднюючих речовин проведуть на вулицях: Володимирська, Дубнівська, Єршова, Ковельська, Конякіна, Львівська, Набережна, Паркова, Рівненська, а також на просп. Відродження та Соборності, на підприємствах міста при виїзді автомобільного транспорту на маршрут та на кінцевих зупинках маршрутного таксі.

Відбирати заміри будуть працівники управління транспорту та зв'язку міської ради, луцькі поліцейські, працівники Українського товариства охорони природи та ПАТ “Волинь — Авто”.

Волинський центр з гідрометеорології забезпечить безперебійну роботу з лабораторного контролю якості повітря в пунктах моніторингу і на маршрутних постах.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні