Гузь і Пащенко презентують сайт, який зменшить черги на митниці

2
0
Гузь і Пащенко презентують сайт, який зменшить черги на митниці
Народний депутат Ігор Гузь та громадський діяч Володимир Пащенко незабаром презентують у Києві спеціальний сайт, який стане майданчиком для електронної черги на кордоні для всієї країни.

Про це Гузь розповів під час прямого ефіру на Facebok 17 вересня.

"Ми запропонуємо Державній фіскальній службі, українській митниці цей проект. Він вже розроблений в електронному форматі. Це сайт, де буде можливість зареєтруватися, отримати електронний квиток і знати, коли, в яку хвилину та годину ти маєш можливість перетнути кордон України в будь-якому переході”, - розповів Гузь.

"Це наша давня ідея. Ми надихнулися нею, спілкуючись із паном Збігнєвом Буяком, що керував польською митницею на межі 90-х-2000-х", - додав він.

Він пообіцяв незабаром опублікувати посилання на сайт на своїй сторінці у Facebook, щоб користувачі мали можливість протестувати та перевірити його.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Буде як при реєстрації на подання документів на польську візу - всі місця давно зайняті, а потрібні люди будуть продавати чергу...
Відповісти
100%. вже другий день товариш якого запросили на зустріч у польщу не може дозвонитись і не може зареєструватись на сайті.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні