Злодії під Луцьким замком: вночі на площі піймали викрадачів цементу і бруківки

0
4
Злодії під Луцьким замком: вночі на площі піймали викрадачів цементу і бруківки
Затримали чоловіків за підозрою у кардіжці будматеріалів.

Близько опівночі на Замковій площі патрульні помітили двох чоловіків, які побачивши патрульних стали закривати машину і відійшли в сторону, ніби не мають до неї ніякого відношення, - повідомляє власкор "Волинь24".

На запитання, що вони тут роблять, відповіли, що просто п'ють пиво. Чоловіки дійсно мали ознаки алкогольного сп'яніння, що потім підтвердилось на огляді в наркодиспансері.

Заглянувши у вікно машини, патрульні побачили мішок цементу. Точно такий цемент та інші будматеріали знаходились на ремонтному майданчику поряд з автомобілем на площі.

В процесі розмови чоловіки зізнались, що мають ключі від машини, але нікуди на ній не їхали, просто прийши до машини. В багажнику виявили ще один мішок цементу, а в салоні бруківку.

Якщо від цементу вони відхрестились, мовляв, не знають звідки він взявся, бо автомобілем їздила інша людина, то в тому, що взяли бруківку признались. Сказали, що взяли кілька каменів для того, щоб підкладати під колеса, аби машина не котилась.

До того ж на місці, де зберігався цемент (він там трохи розсипався) виявили сліди кросівок, які відповідали протектору кросівок одного з чоловіків.

На місце викликали слідчо-оперативну групу, проводиться розслідування по факту крадіжки.





Передрук матеріалу без дозволу редакції "Волинь24" заборонений.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні