Колишній головний «мєнт» Волині мітить в губернатори Київщини, – ЗМІ

1
-4
Колишній головний «мєнт» Волині мітить в губернатори Київщини, – ЗМІ
Олександр Терещук, який донедавна обіймав посаду керівника столичної міліції, а перед тим був головним міліціонером Волині, претендує на посаду голови Київської облдержадміністрації.

Про це пише у своєму огляді на сторінках видання РБК-Україна журналіст Максим Камєнєв.

Як відомо, після корупційного скандалу – арешту заступника київського губернатора Ігоря Любка за хабар у 20 тисяч гривень, – 10 вересня президент підписав указ про звільнення київського губернатора Максима Мельничука.

Наразі обов’язки голови ОДА виконує Лев Парцхаладзе, який до цього був першим заступником губернатора Київщини.

У пресі активно обговорюються кандидатури на посаду.

В Адміністрації президента запевняють, що конкурс на заміщення посади голови Київської ОДА буде оголошено найближчим часом, - пише журналіст.

Тим часом чиновники і депутати обговорюють потенційних претендентів на крісло київського губернатора. Високопоставлений чиновник АП запевнив РБК-Україна, що ще до проведення конкурсу Парцхаладзе у статусі в. о. керівника ОДА змінить голова Вишгородської РДА - Олександр Горган. Його ж пророкують головні фаворити майбутнього конкурсу.

Крім нього і Парцхаладзе, в якості можливих учасників конкурсу на посаду голови Київської ОДА, називають також керівника Святошинської РДА - Мирославу Смирнову.

"Ще один можливий кандидат на посаду голови ОДА - колишній керівник столичної міліції Олександр Терещук", - пище РБК-Україна.

Цікаво, що Київська область стала вже четвертим регіоном, в якому немає голови ОДА. Аналогічна ситуація склалася в Миколаївській, Житомирській та Харківській областях.

Довідка

Олександр Терещук з 17 листопада 2012 по липень 2014 рр. очолював Управління МВС України у Волинській області. Займаючи цю посаду у час Революції Гідності, не раз був критикований активістами за провладну позицію і репресії проти майданівців.

З 22 липня 2014 року Терещук став начальником Головного Управління МВС України у місті Києві. 5 червня 2015 року був звільнений з посади у зв’язку з люстрацією, а у липні президент України Петро Порошенко скасував люстрацію Олександра Терещука.

14 грудня 2015 року Міністр МВС України Арсен Аваков повідомив, що звільнив начальника Головного управління Національної поліції в Києві Олександра Терещука і декількох високопоставлених співробітників столичного главку.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це що, гранат світлошумових на голови захотілося?- так було у Луцьку з його наказу біля МВД. І чому це в ключових областях не має голів, що немає розумних голів ? Ну є поляки, грузини, американці на посадах. Може поставлять росіян. Бо якщо злочинці які воювали проти майдану і народу залишились при владі, посадах і в кандидатах ,-то яка різниця хто займе посаду? Скільки можна знущатись з народу таким чином теж? Майже все роздерибанили. Вже життя і здоров'я в людей забираєте через ціни на все і тарифи. Щоб винуватці таких цін і зарплат жили на нашу зарплату чи пенсію! А невиплата людям належного є гріхом важчим від порушення 10 ти Божих заповідей! Бо злидні штовхають іх на непередбачувані діі і призводять до страшних наслідків. Бог за все воздасть. Царство Його це не царство здирників і злодіів. Це Царство струджених і обтяжених. А війна лише вуздечка для рабів по обидва боки- щоб тихенько сиділи, поки бізнес панів росте. Коли вже бізнес план для більш -менш нормального життя украінців придумаєте, товсті та ненаситні ви наші?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні