Муніципали хочуть знести сараї біля луцької багатоповерхівки

0
-2
Муніципали хочуть знести сараї біля луцької багатоповерхівки
Господарські приміщення, що розташовані на прибудинковій території за адресою просп. Перемоги, 25 а у Луцьку, хочуть знести. Працівники Департаменту муніципальної поліції вручили мешканцям повістки із проханням з’явитися для обговорення цього питання, а на самих спорудах розмістили повідомлення з інформацію про те, що будівлі розміщені незаконно і їх необхідно демонтувати.

«У будинку немає підвалу, а в квартирах – навіть комор. Тому ще коли перші власники отримували тут квартири, за будинком зводили сараї, погреби. Дехто має по пару грядок. Старші мешканці запевняють, що отримали тоді дозвіл міської влади. Та хто зараз пам’ятає хоча б тодішнього міського голову?

А де інакше зберігати лопати, відра? Посеред квартир? Мабуть, хто так вважає, не знає, яка «квадратура» наших квартир», – розповідає місцева мешканка Людмила.

Жінка каже, що муніципали з’явилися на території в четвер. Нікому нічого не повідомивши, почали обхід по сараях.

«Собі вільно всюди заглядали, дверцята в погреб відчиняли, ні в кого нічого не запитуючи», – розповідає жінка і показує повістку, де її викликають до міської ради.

У приписі вказано, що «самовільно встановлена тимчасова споруда» «може спричинити порушення благоустрою».

«Зрештою, якщо їх так турбують тимчасові споруди, то нехай знесуть і наш аварійний будинок. Адже його звели в 1964 році як «врємянку» з максимальним терміном проживання – 10 років. Така проблема муніципалів не турбує?» – обурюється жінка.

Місцеві мешканці переконані, що справа не в благоустрої, як запевняють муніципали, а в тому, що хтось «поклав око» на їхню прибудинкову територію.



Передрук публікації без дозволу редакції "Волинь24" заборонений
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні