--> Лучани просять відмінити навчання школярів по суботах | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Лучани просять відмінити навчання школярів по суботах

0
-12
Лучани просять відмінити навчання школярів по суботах
Лучани нарікають на те, що навчання в суботу на школярів - це важко, неефективно і непотрібно.

Відповідну петицію про відміну навчання по суботах написала Вероніка Федосова.

Авторка петиції пише:

"Просимо зобов'язати адміністрацію кожної школи переглянути необхідність навчання дітей по суботах. При такій необхідності - заборонити починати перший урок у суботу раніше 9 год. ранку.
Керуючись здоровим глуздом та маючи на меті отримувати у школі знання, а не підривати емоційне та фізичне здоров'я дітей."

До того ж жінка наводить велику кількість таких аргументів:

1. Перенавантаженність луцьких шкіл - то проблема міської ради, а не дітей. Тому що при таких темпах житлового будівництва необхідно оперативно відкривати нові школи, а не ущільнювати існуючі та проводити навчання у дві зміни.

2. Переважна більшість батьків мають п"ятиденний робочий тиждень.

3. Переважна більшість батьків навіть при п"ятиденному робочому тижні мають початок робочого дня о 9 год.

4. Діти ходять у школу в першу чергу для отримання знань, і це можливо лише при нормальному фізичному і емоційному стані дитини. Разом з тим втома після п"яти днів навчання і ранній підйом ще й у суботу ніяким чином не сприяє навчальному процесу.

5. Неповага до прав дітей та неврахування їхніх потреб з боку дорослих породжує неприязнь та відразу до навчального процесу взагалі.

6. Перевтома та негативні емоції дітей обов"язково будуть мати наслідком підвищення кількості і частоти захворювань у дітей та пропуску уроків.

7. Також не варто сподіватись, що ті дисципліни, уроки з яких починаються о 8 год.ранку по суботах - засвояться школярами. Так як діти реально ще не прокинулись або й запізнюються на такий перший урок.

8. Варто очікувати, що свідомі у свої любові та турботі про дітей батьки самі будуть шукати вихід допомогти своїм дітям та багато дітей просто будуть відсутні по суботах у школі.
Теги: освіта, діти
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-12

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні