Луцький «собез» купить паперу на 60 тисяч

0
0
Луцький «собез» купить паперу на 60 тисяч
Департамент соціальної політики Луцької міської ради витратить більше 60 тисяч гривень на канцелярію та папір для друку, ще 10 тисяч – на калькулятори.

Інформацію про це оприлюднено на сайті системи публічних закупівель Prozorro.

З 30 серпня по 5 вересня департамент соціальної політики через систему електронних закупівель Prozorro оголосив про придбання низки товарів.

Зокрема, як йдеться на сайті публічних закупівель, департамент соціальної політики планує придбати 269 упаковок паперу для друку за 17 тисяч 463 гривні, майже 55 тисяч комплектів формулярів, паперових конвертів, недатованих планінгів, папок-реєстраторів за 18 тисяч 242 гривні, 35 калькуляторів CITIZEN SDC-888 за 10 тисяч гривень.

Окрім цього, 26 тисяч 795 гривень чиновники хочуть витратити на 9,7 тисяч наборів поштових марок і маркованих конвертів та 12 тисяч 400 – на три лазерні принтери.

Заступник директора департаменту соцполітики Луцької міської ради Інна Романова пояснює, що такі обсяги закупівель пов’язані з великим об’ємом документації.

«Основні наші витрати – це папір, якого потрібно справді багато через велику кількість кореспонденції. Кожного ж заявника у разі відмови у призначенні державної допомоги потрібно повідомити. Просто так такого обсягу конвертів чи марок ми б не купували», - наголошує посадовиця.

З її слів, калькулятори департаменту давно вийшли з ладу, а їх працівники використовують для визначення розміру допомог, субсидій та компенсацій.

«Тож потреба у придбанні нових калькуляторів велика», - підкреслює Інна Романова.

«Перевитрат у нас однозначно немає, тут питання полягає в тому, аби задовільнити мінімальні потреби працівника. Не можуть же вони йти на роботу і по дорозі купувати папір, заправляти картриджі.

Працівники і так за власні кошти купують собі ручки», - запевняє чиновниця та додає, що придбаного вистачить на рік.

Варто зазначити, що у департаменті соціальної політики Луцької міської ради наразі працює 119 людей.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні