Гурт із Луцька став учасником «Х-фактора»

2
1
Гурт із Луцька став учасником «Х-фактора»
Гурт «Фіолет», який з’явився у 2009 році в Луцьку, пройшов відбір для участі в сьомому сезоні популярного талант-шоу «Х-фактор».

Вийшовши на сцену, хлопці пообіцяли «творче безумство», адже за інформацією із довідників з психіатрії, фіолетовий колір є символом саме такого стану. Виконували хлопці власну пісню «True love», і членів журі не розчарували: отримали «так» від кожного експерта.


«Мені дуже сподобався ваш вокаліст. Це така розкіш мати вокаліста з таким голосом та драйвом», – оцінила виступ Юлія Саніна, яка є фронтменом гурту «The Hardkiss».

«Це справжня музика, мені сподобалось», – підтримав колегу Костянтин Меладзе.

Андрій Данилко по-іншому оцінив виступ «Фіолету», проте також проголосував за подальшу участь в шоу.


«Я не розділяю таку думку. Виступ – ні про що, ніякої музики я тут не побачив. Але є один плюс. Ви так старались, я сиджу і думаю: старання і труд все перетруть. І я вам кажу «так», – потішив музикантів Данилко.




Довідково. Музичний гурт «Фіолет» виник у 2009 році, має три студійні альбоми: «Rock’n’love» (2012), «Вігвам» (2014), «Пісні любові на полі бою» (2015). Крім того, соліст гурту Сергій Мартинюк має сольний проект – «Колос». Учасники гурту: Сергій Мартинюк (вокал, тексти), Вадим Захарченко (гітара), Валентин Миронюк (барабани), Андрій Олексюк (бас-гітара), Петро Свіст (клавіші).

Використання цієї публікації без дозволу Волинь24 заборонене.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
молодці
Відповісти
який сором за наше місто...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні