Спальні райони Луцька хочуть очистити від МАФів

4
-3
Спальні райони Луцька хочуть очистити від МАФів
У спальних районах Луцька планують обмежити створення нових тимчасових споруд.

У спальних районах Луцька планують обмежити створення нових тимчасових споруд. Із таким проханням та розробленим проектом на комісію міської ради з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємства прийшов заступник Луцького міського голови Сергій Григоренко сьогодні, - повідомляє Волинський інформаціний портал.

Григоренко зауважив, що сьогодні в місті маємо орієнтовно 400 МАФів, такої кількості немає жодне європейське місто.

«Така кількість – це не враховуючи тих, що розміщенні на ринку. На мою думку, їх забагато. Тому поступово ми, як влада, повинні подбати про те, аби ця форма торгівлі відійшла взагалі», – сказав Григоренко.

У проекті передбачено, що зміни здебільшого стосуватимуться нових споруд. Також відповідна робоча група буде розглядати дві–три вулиці на місяць і пропонуватиме відповідні місця.

Це рішення буде оприлюднене на сайті міської ради і шляхом голосування лучани, які живуть на вулицях, про які йтиметься, зможуть його підтримати або ні.

Проте такий проект викликав хвилю обурень у членів комісії, адже така ініціатива направлена на утиснення підприємництва в місті.

«Я цілком підтримую кардинальні рішенні, коли ми говоримо про головні вулиці міста. А що робити у спальних районах, коли людина десятки років торгує? Якщо повністю унеможливити вуличну торгівлю, що робити підприємцю, який більше нічим у житті не займався?», – висловився голова комісії Петро Нестерук.

Тож після тривалого дискурсу, комісія не підтримала такого проекту Сергія Григоренка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Які вони безтолкові. Це ж добре коли люди торгують, заробляють гроші, сплачують податки і надають людям товари і послуги. Сергій Григоренко не компетентний. Хай чоловік йде з посади і попробує заробити на життя чесним шляхом, і хай не просирає гроші платників подтків.
Відповісти
Суко, хай працюваты йдэ.
Відповісти
А де тоді купувати продукти? Ходити за пару кілометрів?
Відповісти
Так видавайте дозволи по закону, а не так що прийде інша влада і знаходить якісь порушення
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні