Волинській телерадіокомпанії виділили на телефонні розмови 41 тисячу гривень

1
3
Волинській телерадіокомпанії виділили на телефонні розмови 41 тисячу гривень
Відбулися державні закупівлі на ряд товарів та послуг для забезпечення роботи Волинської регіональної дирекції «Національної телекомпанії України».

Зокрема, на придбання запчастин для комп’ютерів працівників волинської телерадіокомпанії із держбюджету піде 38 тисяч гривень, а на заправку картриджів – 10 тисяч.

Також журналістам закупили 370 упаковок паперу загальною вартістю 23,7 тисячі гривень.

«Щоб відбулась передача на 26 хвилин, має бути віддрукованих 13 аркушів паперу. Вони оформляються в мікрофонну папку, без якої в ефір не вийде жодна передача. Якщо у нас 24 години ефірного мовлення, можете уявити, скільки потрібно паперу», – пояснила такі обсяги закупівлі перший заступник виконавчого директора «Волинської регіональної дирекції» НТКУ Марія Андрушко.

«Має бути контроль над словом, адже працюють люди різного рівня підготовки», – каже посадовець та запевняє, що папір насправді економлять: друкують з обох боків і використовують дрібний кегель.

Марія Андрушко погоджується, що давно час переходити на електронний облік, проте телерадіокомпанія технічно до такого не готова.

Суму, яку журналісти затребували на телефонні переговори – 41 тисячу гривень – заступниця пояснила стрім-трансляціями, що входять у цю цифру. Хоча за тендерними замовленнями для телекомпанії передбачені і кошти на послуги інтернету – 11,5 тисяч.

Також за цьогорічними тендерами на охорону будівель волинської телекомпанії виділили 16 тисяч гривень, а на газ для автомобілів – 111,5 тисяч.

Загальна вартість комунальних послуг, які держбюджет оплатить для Волинської дирекції «Національної телекомпанії» – 597 тисяч гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ту Андрушко вже давно треба попрохати піти на відпочинок з телерадіокомпанії! Такі як вона та Генсецькій - це гальма творчого процесу! Вміють лише присмикатися перед владою і гроші дерибанити!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні