Волинянка отримала звання «заслуженого журналіста України»

3
-4
Волинянка отримала звання «заслуженого журналіста України»
Волинська журналістка отримала звання "заслужений журналіст України".

Про це йдеться в Указі Петра Порошенка «Про відзначення державними нагородами України з нагоди 25-ї річниці незалежності України».

"За значний особистий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток України, вагомі трудові здобутки та високий професіоналізм", - йдеться в тексті указу.

Так, редактор відділу газети "Волинь-нова" Валентина Хмельовська отримала звання "заслужений журналіст України"

Довідково:

Валентина Хмельовська народилася в смт Локачі Волинської області 23 лютого 1953 року. З 1982 року стала кореспондентом волинської обласної газети «Радянська Волинь», перейменованої згодом у «Волинь-нова». Наразі є редактором відділу газети. Валентина Штинько – автор трьох поетичних збірок, художньо-документальної повісті та двох дитячих книжечок.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А хто це така?
Відповісти
Якщо ти неук,то не винось своє невігластво на публіку
Відповісти
Вітаємо Валентину Сергіївну із присвоєнням почесного звання !Ви заслуговуєте на найвищі нагороди!Зичимо здоров'я міцного,творчих злетів і вдячних прихильників Вашого таланту!З роси і води Вам!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні