--> Кольоровий фестиваль: у центрі міста лучани кидалися фарбами Холі | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Кольоровий фестиваль: у центрі міста лучани кидалися фарбами Холі

0
-7
Кольоровий фестиваль: у центрі міста лучани кидалися фарбами Холі
Фестиваль фарб Холі вперше відбувся у Луцьку.

У неділю, 21-го серпня, близько 60 учасників робили одне-одного кольоровими. Популярне у всьому світі “кидання” сухими фарбами знайшло своїх прихильників на Волині. Тут за організацію фесту взялися волонтерки – випускниці літнього форуму CACTUS-16 Марія Коцюрба та Олександра Колихан, - повідомляє "Громадське.Волинь".

Учасники зібралися у Центральному парку імені Лесі Українки. За словами організаторів, вони закупили 60 пакетиків із фарбами, проте на фест прийшло значно більше людей. Вони долучалися до розваг, навіть не маючи фарб. Вартість квитка – пакетика фарби Холі, становила 35 гривень. Організатори кажуть, всі зібрані кошти підуть на благодійність.

«Усі гроші будуть використані на благодійність – на закупівлю розвиваючих матеріалів у будинок малютки, а також на «wall poetry»- на стінах міста ми будемо писати чи малювати вірші відомих українських поетів»,- розповідає Марія Коцюрба. Лучани по-різному реагували на кольорових людей у центрі міста, однак самі учасники залишилися задоволеними.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні