--> Як нардеп Гузь перепливає Світязь: відеозвернення з середини озера | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Як нардеп Гузь перепливає Світязь: відеозвернення з середини озера

3
3
Як нардеп Гузь перепливає Світязь: відеозвернення з середини озера
У незвичний спосіб вирішив відсвяткувати 25-річчя незалежності України народний депутат Ігор Гузь. Обранець взявся переплисти найглибше озеро країни – Світязь.

В суботу 20 серпня Ігор Гузь разом із товаришем Валерієм Макаруком стартували з урочища Гряда. Відстань до запланованої точки – урочища Мукошин – 7,4 км.

Пропливши дві години, народний депутат вирішив зняти відеозвернення і розповісти, як відбувається заплив. Телефон він взяв у рятувальному човні, що супроводжує плавців. «До човна не торкався», – Гузь наголосив, що правил запливу не порушував.

«Температура води нормальна, але закрадається думка, що якби пливли без костюмів, було б холоднувато. Але з погодою повезло, хвилі помірковані», – сказав депутат і пообіцяв незабаром зняти нове відео – із острова.

До слова, перепливати волинські озера – це хобі Ігора Гузя. В його «колекції» – близько півсотні водойм, які вдалося здолати від берега і до берега вплав. Здебільшого це – озера на півночі Волині: в Ратнівському, Шацькому, Любомльському, Старовижівському районах.



За трохи часу Ігор Гузь влаштував онлайн трансляцію зі свого запливу, і десять хвилин спілкувався із глядачами свого запливу.

Зокрема, коли до глядачів трансляції долучився голова обласної ради Ігор Палиця, нардеп Гузь натякнув, що чекає на оновлення озер у Буковелі. У відповідь Ігор Палиця написав, що наступного разу плистимуть разом.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Такі речі дійсно плавають і не тонуть ми це давно знаємо і не треба доказувати
Відповісти
В точку
Відповісти
По логіці похорон буде в понеділок?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні