Мера Ковеля хочуть вигнати з «Батьківщини»

0
12
 Мера Ковеля хочуть вигнати з «Батьківщини»
На засіданні партійної організації «ВО «Батьківщина» у Волинській обласній раді депутати хотіли писати звернення до Тимошенко про виключення з партії Олега Кіндера.

Така пропозиція виникла через міжнародний скандал у Ковелі, де на місці єврейського кладовища відбуваються вистави цирку, - написав у блозі депутат Волиньради Андрій Турак.

З його слів, мер Ковеля Олег Кіндер підтвердив, що видавав розпорядження на дозвіл проведення вистав цирку-шапіто і зазначив, що ніяких спростувань і вибачень він робити не буде.

Мера підтримала і секретар Ковельської міської ради Віра Федосюк – член бюро обласної ВО «Батьківщина», яка повідомила, там ніякого кладовища немає.

«На моє запитання, чому відмовляють єврейській громаді на місці розстрілу встановити меморіал, відповіді не було», - зазначив автор блогу.

Депутати обласної ради запропонували Кіндеру, як головуючому на бюро, включити в порядок денний і проголосувати за звернення до Юлії Тимошенко і дати оцінку ганебному вчинку Кіндера з пропозицією виключити Кіндера з партії «ВО «Батьківщина».

З 14 присутніх членів бюро 10 чоловік не засудили поведінку Кіндера.

Як відомо, нещодавно з партії виключили Сергія Григоренка за антисемітські висловлювання.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
12

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні