Луцький фестиваль їжі зібрав десять тисяч відвідувачів

2
8
Луцький фестиваль їжі зібрав десять тисяч відвідувачів
Четвертий фестиваль їжі «Lutsk Food Fest» за два дні зібрав в стінах Луцького замку близько десяти тисяч відвідувачів. Організатори кажуть, що фестиваль за масштабами став третім в Україні: після Києва та Одеси.

«Цього разу ми не просто відбирали учасників, а ставили умову сконцентруватися на певній країні. Щоб відвідувачі за прапорами біля гастро-точок могли вибрати собі кухню тої чи іншої країни. На 33 місця було більше 60 заявок, і якщо попередні рази ми були в пошуках учасників, то тепер ми відбираємо серед бажаючих, і багато хто не проходить відбір», – розповів у коментарі виданню «Волинь24» один із організаторів фестивалю Вадим Войтович.

Вадим Войтович
Вадим Войтович

Організатор розповідає, що навіть злива, яка двічі несподівано заливала замок, не завадила прийняти за два дні близько десяти тисяч гостей.

«Наскільки мені відомо, ми – треті за масовістю після Києва і Одеси. Це – похвально, але це – лише крок до золотої медалі», – каже Вадим.

Дивитись фотопідбірку «Обличчя луцького фестивалю їжі: ті, хто готує і годує».

Вартість вхідного квитка становила 20 гривень. Половина із вирученого піде на оплату оренди замка, решту – на оплату працівникам та подальшу розбудову фестивалю.

Команда Lutsk Food Fest
Команда Lutsk Food Fest

«Частина грошей обов’язково піде на поїздку нашої команди на фуд-фести в Київ та Одесу, можливо, в майбутньому – і закордон», – ділиться планами організатор.

Надалі фестиваль їжі планують проводити двічі на рік, тож наступного разу любителів смачно поїсти чекатимуть в Луцькому замку у травні.

Фішка четвертого фестивлю їжі - гастро-тур. Кожен учсник представляв кухню іншої країни
Фішка четвертого фестивлю їжі - гастро-тур. Кожен учсник представляв кухню іншої країни


Читати також: Мокрі, але ситі: фестиваль їжі у Луцьку налякала раптова злива
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І на яку суму поповнився бюджет міста? Чи усе пішло в кишеню?
Відповісти
А нам муха в кальяні плавала
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні